Плътни пердета и завеси за спалня или хол

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 105 резултата на (7 страници)

Ние предлагаме богат избор от готови плътни завеси за максимално затъмняване които улавят UV-лъчите и не допускат нагряване на стаята и предметите в нея, изработваме индивидуални поръчки в различни размери. Разнообразете интериорния дизайн в дома, офиса, ресторанта или хотела си с нашите плътни завеси. Можете да проектирате пространството във вашето жилище с правилните пердета и завеси за затъмнение, изработени според вашите нужди. При нас ще намерите точните завеси и пердета за всеки прозорец. Традиционни римски щори или модерни ресни, екстравагантни пердета тип паяжина-мрежа, завеси изработени от плътни блекаут платове и романтични матирани или леко лъскави текстури.  

Качествените материали и прецизната изработка характеризират нашите разнообразни предложения от плътни затъмняващи пердета и завеси. Това е важно, за правилния избор на всеки наш клиент. Материите и текстурите които внимателно подбираме, придават уютна и комфортна атмосфера. Много от нашите прозрачни вътрешни тънки пердета имат до определена степен слънцезащитен ефект. Имаме плътни завеси-блекаут, които могат да бъдат напълно затъмняващи, и такива които пропускат малко светлина те са полупрозрачни. Нашите висококачествени термо завеси от полар и жакард с тихо течащи вертикални ивици имат способността да топлоизолират стаята в която са поставени. Те допринасят за намаляване на шума и  за пестене на енергия.


Нашите продукти са добър избор за вашия дом. Предлагаме широка гама завеси за дома и имаме богато разнобразие от пердета с различни текстури. Тяхната поддръжка е много лесна, могат да се перат в пералня, стига да се спазват инструкциите на етиката.

Плътни пердета и завеси за спалня или хол

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.