Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че от 22.12.2018г. до 01.01.2019г. вкл. онлайн магазина и физическия магазин във Варна няма да работят. Всички поръчки направени до 16.12. вкл. ще бъдат доставени до 31.12. Поръчки направени в периода от 17.12. до 31.12. ще се доставят между 02.01. и 09.01.2019г Дрейпари БГ ЕООД има удоволствието да благодари на всички свои клиенти за ползотворната работа през тази година и да пожелае весело посрещане на коледните и новогодишни празници с много усмивки и настроение.

0882 547 515

PERDETA.NET

Цена

Плътни завеси за спалня или хол

Ние предлагаме богат избор от готови завеси и пердета, изработка по индивидуална поръчка в различни размери. Можете да проектирате пространството във вашето жилище с правилните модели изработени според вашите нужди. При нас ще намерите точните завеси и пердета за всеки прозорец. Традиционни римски щори или модерни ресни, екстравагантни пердета тип паяжина-мрежа, завеси изработени от плътни и романтични, матирани или леко лъскави текстури.  

Качествените материали и прецизната изработка характеризират нашите разнообразни предложения от пердета и завеси. Това е важно, за правилния избор на всеки наш клиент. Материите и текстурите които внимателно подбираме, придават уютна и комфортна атмосфера. Много от нашите прозрачни вътрешни пердета имат до определена степен слънцезащитен ефект. Имаме плътни завеси-блекаут, които могат да бъдат напълно затъмняващи, и такива които пропускат малко светлина те са полупрозрачни. Нашите висококачествени термо завеси от полар и жакард с тихо течащи вертикални ивици имат способността да топлоизолират стаята в която са поставени. Те допринасят за намаляване на шума и  за пестене на енергия.

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 75 резултата на (5 страници)