Плътни завеси за спалня или хол

Ние предлагаме богат избор от готови плътни завеси за максимално затъмняване които улавят UV-лъчите и не допускат нагряване на стаята и предметите в нея, изработваме индивидуални поръчки в различни размери. Разнобрази интериорния дизайн в дома си, офиса, ресторанта или хотела си с нашите плътни завеси. Можете да проектирате пространството във вашето жилище с правилните пердета и завеси за затъмнение, изработени според вашите нужди. При нас ще намерите точните завеси и пердета за всеки прозорец. Традиционни римски щори или модерни ресни, екстравагантни пердета тип паяжина-мрежа, завеси изработени от плътни блекаут платове и романтични матирани или леко лъскави текстури.  

Качествените материали и прецизната изработка характеризират нашите разнообразни предложения от плътни затъмняващи пердета и завеси. Това е важно, за правилния избор на всеки наш клиент. Материите и текстурите които внимателно подбираме, придават уютна и комфортна атмосфера. Много от нашите прозрачни вътрешни тънки пердета имат до определена степен слънцезащитен ефект. Имаме плътни завеси-блекаут, които могат да бъдат напълно затъмняващи, и такива които пропускат малко светлина те са полупрозрачни. Нашите висококачествени термо завеси от полар и жакард с тихо течащи вертикални ивици имат способността да топлоизолират стаята в която са поставени. Те допринасят за намаляване на шума и  за пестене на енергия.


Нашите продукти са добър избор за вашия дом. Предлагаме широка гама завеси за дома и имаме богато разнобразие от пердета с различни текстури. Тяхната поддръжка е много лесна, могат да се перат в пералня, стига да се спазват инструкциите на етиката.

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 105 резултата на (7 страници)