Аксесоари за пердета

Продукти за сравнение (0)  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >
  • >|
Показани са от 1 до 15 от общо 69 резултата на (5 страници)

Последно посетени

Аксесоари за Пердета и Завеси на ТОП Цени - разнообразие от оферти за Аксесоари за пердета и завеси от perdeta.net.

Аксесоари за пердета и завеси

Декоративни магнитни щипки, декоративна пластмасова магнитна щипка, кожено коланче за превързване на пердета и завеси,декоративна PVC шнола,Самозалепващи се планки,Алуминиева пръчка за придвижване на пердета и завеси,Пълен комплект за окачване на панел завеса тип японска стена,Разтегателен, телескопичен метален тръбен корниз,Кукички с халки за поставяне на пердета,Разтегателен, телескопичен метален тръбен корниз,Метален телескопичен корниз,Кукички за пердета,Ролкови кукички за ПВЦ релси,Стопер-тапа ограничител за релси

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.