Пердета и Завеси София

Евтини готови пердета и завеси в София

Евтини пердета и завеси в София

Ако сте решили и желаете да преобразите или да подобрите интериора на вашия дом Perdeta.net е тук, за да помогне. Предлагаме голямо разнообразие от впечатляващи готови пердета, завеси, блекаут завеси, тънки пердета, драперии, щори и други, с които може да създадете идеалния домашен интериор, който допълва всяка стая или цял дом. От последните стилове и иновативни платове до множество модерни цветове, ние ще ви покажем колко забавно и достъпно може да бъде да подобрите своя интериор с помощта на водещия онлайн магазин за пердета и завеси в София и софийска област.

Ние правим целия процес лесен и удобен за вас, като ви предлагаме да закупите онлайн готови завеси, воал или щори в богата цветова гама и размери. Изпълняваме индивидуални проекти при уникални форми на прозорци, също така предлагаме готови пердета в София на изгодни цени, за да улесним вашия избор.

по всички въпроси свързани с избора на подходящи платове и десени за пердета и завеси и вземане на размери

Готови пердета и завеси София

Насреща сме, за да ви помогнем по всички въпроси свързани с избора на подходящи платове и десени за пердета и завеси и вземане на размери. Експертите ни в София са готови да помогнат да си осигурите най-доброто решение за уюта на вашия дом.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.