Детски готови пердета, завеси и платове

Продукти за сравнение (0)  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • >|
Показани са от 1 до 15 от общо 40 резултата на (3 страници)

Завесите и пердетата за детска стая често зависят от желанието на децата. Обикновено то е съобразено с техен любим анимационен герой или харесван филм. Когато ние родителите успеем да осъществим идеята на децата, тогава гарантирано те винаги ще се чувстват щастливи и с настроение ще се забавляват в уютна и топла за тях среда. С нашите предложения за готови пердета и завеси както и разнообразието от платове на дисни анимационни герои, светещи през нощта завеси които създават една неповторима приказна атмосфера в стаята през нощта, се надяваме да Ви помогнем с правилния избор за вашето любимо слънчице.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.