Евтини Пердета Завеси

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 86 резултата на (6 страници)

При нас ще намерите евтини пердета и завеси както и платове на трайно ниски цени. Промоциите важат до изчерпване на количествата. Намаленията достигат до -70% на някои от готовите пердета и завеси. Не се колебайте защото бройките са ограничени. Приятно пазаруване!

Готови евтини пердета - практично решение за всеки дом

Готовите евтини пердета са чудесно решение за хора, които търсят практично и бюджетно решение за декориране на прозорците. Те се предлагат в голямо разнообразие от цветове, материи и дизайни, така че можете да намерите перфектния вариант за вашия дом. Не е нужно да харчите много пари, за да декорирате дома си с красиви и стилни пердета. На пазара се предлагат много евтини варианти, които ще ви помогнат да създадете уютна и комфортна атмосфера в дома си.

Затъмняващи пердета - евтино и ефективно решение

Осигурете си уединение, комфорт и спокоен сън с нашите евтини плътни пердета. Те не само ще затъмнят стаята, но и ще допринесат за по-добрата топлоизолация на вашия дом. С евтини пердета можете да декорирате дома си красиво и стилно, без да харчите много пари.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.