Пердета и Завеси с халки-капси

Продукти за сравнение (0)  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • >
  • >|
Показани са от 1 до 15 от общо 52 резултата на (4 страници)

Последно посетени

Пердета и Завеси с халки-капси

Готови ушити пердета с вградени в плата халки-капси с разнообразни размери, цветове и текстури. Затъмняващи и прозрачни, ако разполагате с тръбен метален или дървен корниз пердетата и завесите с вградени метални халки-капси е най-доброто решение. Плъзгането и придвижването на пердетата по корниза става много лесно и бързо те стоят красиво набрани, освен това предимството на нашите пердета и завеси е в това, че те имат истински метални неръждаеми капсуловани халки а не пластмасови имитиращи метал при които бързо се лющи боята и се чупят след няколко дърпания на пердетата по цялата дължина на корниза особено когато завесите са тежки.  Отвора на вътрешния диаметър на всички предлагани от нас модели е 40мм. а външния диаметър на халките е 60мм. цвета е хром-никел.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.