Светеща през нощта флуоресцентна панел завеса тип японска стена, цвят бял, размер 245x60см. за окачване на ПВЦ или алуминиева релса, код-80495

Възможни опции

  • 27,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 80495
Цената е за един брой готова панел завеса, цвят бял и включва 20% ДДС. Завесата се поставя на обикновена ПВЦ или алуминиева релса, посредством панела за релси който се предлага заедно със завесата. Размер 245см. височина на 60см. ширина.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Модернистична светеща през нощта плъзгаща се панел завеса, лесно подвижна на ляво и дясно благодарение на плъзгащия се панел който заедно с тежестите за обтягане в долния край се предлагат в комплект със завесата. На панела за релси и завесата има пришити велкро ленти чрез които се залепват помежду си,това прави завесата лесна за поставяне и сваляне когато е необходимо да се пере. През деня светещите елементи се зареждат от слънцето и светлината и цяла нощ светят като създават в детската стая една приказна атмосфера.

Артикул 80459
Количество

1 брой завеса в комплект с плъзгащия се панел и тежести за обтягнев долния край.

Цветове

бял

Размери

245x60 (височина x ширина в см.)

Привързаност Панел завесата е пригодена за поставяне на пластмасови стандартни или метални релси.Просто е необходимо да прилепите пришитите велкро ленти към завесата и панела  след което плъзгате панела в релсата.Панела е снабден с плъзгачи което го прави лесно подвижен на ляво и дясно.Можете да видите по долу на снимката.

 

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка,глади се при необходимост на най-слабата степен на ютията без пара,препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене. Без избелване,Без сушене,Гладене на ниска температура,Химическо чистене,Пране на 30 градуса


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.