Готова панел завеса-японска стена от фин муселин с ленена текстура, размер 245x60см. за окачване на ПВЦ или алуминиева релса, код-10000147

Възможни опции

  • 32,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 10000147
Цената е за един брой готова завеса-японска стена с размер 245x60см. /височина х ширина / и включва 20% ДДС. Комплекта съдържа 1бр. завеса, 1бр. панел за релса и тежест за обтягане на завесата. Лесно и бързо поставяне на обикновена ПВЦ или алуминиева релса. Цвят-1 /ЖЪЛТ, СИН и ЗЕЛЕН/, цвят-2 / МЕДЕНО-КАФЯВ/ и цвят-3 / СИВ КЪМ ГРАФИТЕНО СИВ / основата на плата е цвят мръсно бял-слонова кост

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Стилна  полупрозрачна плъзгаща се панел завеса от фин муселин-воал с ленена текстура на хоризонтални преливащи в различни цветове линии. Панел завесата тип японска стена е лесно подвижна на ляво и дясно благодарение на плъзгащия се панел който се движи в канала на релсата.На панела и завесата има пришити велкро ленти чрез които се залепват помежду си ,това прави завесата лесна за поставяне и сваляне когато е необходимо да се пере. Комплекта е готов веднага за поставяне на релси. Благодарение на ефирното качество на воала и атрактивния модел, завесата изглежда хармонично във всички стилове на обзавеждане.

Артикул 10000147
Количество

1 брой завеса в комплект с плъзгащия се панел и тежести за обтягнев долния край.

Цветове

Цвят-1 /ЖЪЛТ, СИН и ЗЕЛЕН/,  цвят-2 / МЕДЕНО-КАФЯВ/ и цвят-3 / СИВ КЪМ ГРАФИТЕНО СИВ /  основата на плата е цвят мръсно бял-слонова кост

Размери

245x60 (височина x ширина в см.)

Привързаност Панел завесата е подходяща за поставяне на ПВЦ или алуминиеви стандартни релси. Просто е необходимо да прилепите пришитите велкро ленти към завесата и панела  след което плъзгате панела в релсата.Панела е снабден с плъзгачи което го прави лесно подвижен на ляво и дясно. Можете да видите по долу на снимката.

 

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка,глади се при необходимост на най-слабата степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


                                            Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100 за качество.

                                        Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                        Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                        Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: японска, стена, панел, завеси

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.