2 броя в пакет панел завеси тип японска стена, една прозрачна цвят сив и една плътна цвят крем с лазерно изрязани в плата кръгове всяка с размер 245 x 60см. (височина x ширина в см.) код-165665

Възможни опции

  • 40,20лв.

    BGN
  • Код на продукта : 165665
Цената е за един комплект от два броя панел завеси една плътна цвят крем и една прозрачна цвят сив и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Един брой плътна панел завеса с лазерно изрязани в плата кръгове цвят крем и един брой прозрачна цвят сив. Към завесите има пришита велкро лента (лепка) в горния край която се залепва за лепката на панела  за ПВЦ релси който получавате заедно със завесите. Бързо се поставят и лесно се свалят само с едно отлепване от панела. Панел завесите са лесно подвижни на ляво и дясно.

Артикул 165665
Количество

1 брой плътна завеса цвят крем с тежести за обтягане в долния край.

1 брой прозрачна завеса цвят сив с тежести за обтягане в долния край.

Цветове крем и сив
 
Размери

245x60 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Панел завесите се поставят на същите релси които се използват за пердета, пластмасови стандартни ПВЦ ии алуминиеви релси.  Просто е необходимо да притиснете завесата към панела за да могат лепките да слепнат добре след което вкарвате плъзгачите на панела в релсата. Панела е снабден с три броя плъзгачи което го прави лесно подвижен на ляво и дясно.Можете да видите по долу на снимката. В случай, че плъзгачите се движат трудно по релсата има резервен пакет с три броя различен тип плъзгачи които можете лесно да смените с тези поставени на панела.

 

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо поради тънката си материя, трудно се мачкат , гладят се при необходимост на най-слабата степен на ютията без пара , препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачват ако не се налага гладене.


 

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: японска, стена

Последно посетени