Детска светеща през нощта флуоресцентна завеса Звездна нощ, цвят бял, размер 175x145см. код-20495

Възможни опции

  • 38,40лв.
    -%
    23.684210526316
    Намаление
  • 29,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20495
Цената е за една готова завеса 175x145см.(височина X ширина в опънато състояние на плата без набор) плюс едно коланче и включва 20% ДДС. Завесата е подходяща за поставяне на релса или тръбен корниз.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

 

Описание

Една модернистична приказна детска завеса, светеща през нощта като истинско звездно небе. Завесата има пришита универсална силиконова ширит лента която позволява окачване с кукички на ПВЦ, алуминиева или метална релса. От вътрешната страна в горния край на завесата непосредствено под ширита има пришити уши-гайки чрез които тя може да бъде поставена на тръбен метален или дървен корниз. През деня светещите елементи се зареждат от слънцето и светлината, през нощта светят като създават в детската стая една приказна атмосфера.

Артикул 20495
Количество 1 брой завеса, 1 брой коланче за превързване
Цветове

бял

Размери

175x145см.(височина X ширина в опънато състояние на плата без набор)

Привързаност


с възможност за 3 начина на окачване на релса или тръбен корниз:


 - на тръбен корниз чрез вътрешните уши-гайки пришити в горния край на завесата под ширита.

 - на тръбен корниз ако на него има халки с поставени кукички на тях.

- на ПВЦ, алуминиева или метална релса чрез кукички закачени на ширит лентата пришита в горния край на завесата, код-100 или плъзгачи с код-102,103,106 или 107.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 30 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската

степен на ютията само откъм гърба на завесата, за препоръчване без пара защото има вероятност от оставане на петна от парата. Без избелване,Без сушене,Гладене на ниска температура,Химическо чистене,Пране на 30 градуса

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: детски пердета завеси

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.