Красив детски комплект от пет части в четери нюанса с апликации на животни

Възможни опции

  • 38,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 180001
Цената е за един комплект от пет части и включва 20% ДДС. Моля първо изберете цвят, след това в полето "КОЛИЧЕСТВО" запишете цифра отговаряща на броя комплекти които желаете да закупите. Комплекта съдържа 2бр. пердета 175x120 (височина х ширина см. всяко без наббор), 1бр. деко перде 50х150 (височина х ширина см.) и 2бр. коланчета за превързване на пердетата.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

 

Описание

Този комплект с прекрасно качество от фино тъкан муселин е чудесно предложение за детска стая състоящ се от 5 части с пришита ширит лента, готов за поставяне веднага на релси или тръбен  корниз. Снимки в по голям рамер на цветовете може да видите под допълнителната информация.

Артикул 180001
Количество 1 комплект от 5 части
Цветове

син, розов, бял, зелен

Размери

2бр. пердета 175x120 (височина х ширина см. всяко).

1бр. деко перде 50х150 (височина х ширина см.).

2бр. коланчета за превързване на пердетата.

Привързаност

двете пердета имат възможност за 2 вида окачване на ПВЦ или метална релса и тръбен корниз:

 - на релса като използвате ширит лентата пришита към пердетата за окачване с кукички на ролки които предлагаме в Аксесоари с код 100.

  - на тръбен корниз чрез окачване с халки вкарани в отворите на кукичките от комплекта който предлагаме в Аксесоари с код 122.


   - деко пердето има окачващи ленти които се нанизват на мини корниз тип "Вирта" който предлагаме в аксесоари с код 110 той се закрепя към самозалепващите се планки които също предлагаме в аксесоари с код 121.

http://www.gardine-24.de/flash/110/110var-th.jpg

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най-ниската степен на ютията ако се налага, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачват.

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени