Затъмняващи готови завеси и пердета, платове блекаут

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 84 резултата на (6 страници)

Ако търсите плътни завеси и затъмняващи пердета за сън през деня след нощна смяна, максимално затъмняване на спалнята или дневната или прожекции през деня, значи сте на правилното място. Ние предлагаме готови слънцезащитни завеси на ниски цени и изработка по индивидуален размер. Светлоизолиращите платове за пердета и завеси блекаут предлагат максимално затъмнение, уединение и комфорт. Обърнете внимание ,че основната характеристика на платовете "BLACKOUT" е тяхната трипластова композиция от слоеве в която има втъкана черна нишка в средния пласт, тя улавя UV-лъчите и по този начин не допуска нагряване на стаята и предметите в нея. Това е с цел максимална защита от слънцето и светлината, имат почти нулева пропускливост на светлина и въздух, притежават шумоизолиращи свойства. Предимствата на завесите изработени от плат БЛЕКАУТ - затъмняват помещението максимално, падат тежко и изглеждат доста елегантно от висок клас завеси, намаляват шума, пестят енергия (лятото държат хладно в стаята, зимата задържат топлината вътре в нея), максимално затъмняват и предпазват от досадните погледи на съседите. Предлагаме изработка по индивидуален размер, също така имаме готови ушити завеси на склад с различни размери като ширина и височина за големи и малки прозорци. Завесите се предлагат с универсален ширит подходящ за поставяне на тръбен корниз и релса с кукички.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.