Плътна затъмняваща панел завеса-японска стена от кадифе серия "МИЛАНО" за монтаж на ПВЦ или алуминиева релса, размер 245 x 60см. ( височина x ширина) код-203571

Възможни опции

  • 38,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 203571
Цената е за един брой панел завеса-японска стена и включва 20% ДДС. Опаковката съдържа 1бр. завеса, 1бр. ПВЦ панел за релси с три броя плъзгачи плюс още три допълнителни и тежест за обтягане. За да поръчате, моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху бутона с размера и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" попълнете колко броя желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Непрозрачната плъзгаща се завеса серия МИЛАНО, изработена от кадифе, е благородна декорация и предлага абсолютно уединение. Материалът е особено тежък (около 320 g / m²) и има и топлоизолационен ефект. Различните цветове създават уютна атмосфера във всяка стая. Продуктът е с особено високо качество. Текстила от който е изработена завесата има вплетена черна нишка, която не позволява проникването на светлина. Само при бялото и някои по светли цветове не е изтъкана черна нишка. По този начин помещенията могат да бъдат напълно затъмнени и запленени от специална атмосфера. Завесата е идеално решение за затъмняване, като например детска стая, сестрински грижи и грижи за възрастни хора, смени работници, стаи за прожектиране и др. Към завесата има пришита велкро лента (лепка) в горния край която се залепва за лепката на панела  за релси който получавате заедно със завесите. Бързо се поставят и лесно се свалят само с едно отлепване от панела. Панел завесите са лесно подвижни на ляво и дясно. Към всяка завеса има тежест за обтягане която се поставя в подгъва в долния край.

Артикул 203571
Количество

1 брой  завеса с панел и тежести за обтягане в долния край.

Цветове Черен,Бял,Розов-Пепел от Рози,Пясъчен,Сив,Червен,Син,Петролено-Зелен,Кафяв,Горчица
Размери

245x60 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Панел завесите се поставят на стандартни ПВЦ или алуминиеви релси. Просто е необходимо да притиснете горния край на завесата към панела за да могат лепките да слепнат добре след което вкарвате плъзгачите на панела в релсата. Панела е снабден с три броя плъзгачи което го прави лесно подвижен на ляво и дясно.Можете да видите по долу на снимката.

anzeigen

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 30 градуса за препоръчване с омекотител на деликатна програма или програма за пердета без сушилня. Завесата не се глади тъй като остават петна след гладене. След пране направо се поставя на релсата както е влажна за да избегнете образуването на гънки и намачкване.


                                       Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100.
                                       Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                       Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                       Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: японска, стена

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.