Разтегателен-телескопичен корниз "Денвър" Ø 8-10мм., със SMARTFIX система за захващане без дупчене подходящ само за отваряеми прозорци, размери от 45 до 125см. код-20190931

Възможни опции

  • 14,94лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20190931
Цената е за един брой корниз, цвят бял или сив с избираем размер и включва 20% ДДС. Подходящ за отваряеми прозорци. Моля първо изберете цвят, след това размер и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" запишете колко броя желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Бърз и лесен монтаж без дупчене за секунди. Разтегателен корниз изработен от неръждаема стомана със Smartfix система, дава възможност за поставяне на леки пердета директно върху рамката на прозореца. Подходящ за отваряеми прозорци с дебелина на профила от 10 до 23 мм.

Артикул 20190931
Количество 1 комплект включва един телескопичен корниз Ø 8-10мм.
Цветове бял
Размери

40-75, 75-125см.  (дължина в см.)



 


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: телескопичен, разтегателен, корниз

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.