Разтегателен-телескопичен корниз тип "Вирта" 2 броя в пакет с различни цветове и размери

Възможни опции

  • 9,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 110110
Цената е за един комплект от 2 броя корнизи плюс 4 бр. самонарязващи винтове и включва 20% ДДС. Цвят кафяв е наличен само с размер 40-70см.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Един пакет съдържа 2бр.  корнизи които се разтягат допълнително от 30 до 60см. Корнизите са подходящи за монтаж върху нашите самозалепващи се планки с държач тип "Вики" които се продават отделно под код 121 или директно върху дограмата чрез самонарязващите се винтове-държачи 4 броя които са включени в комплекта.

Артикул 110
Количество 1 комплект включва 2 броя корнизи и 4бр.винтове държачи
Цветове бял, сребрист, златист, кафяв
Размери

40-70, 60-110, 80-140  (дължина в см.)

Привързаност

Възможен е монтаж с винтове-държачи включени в комплекта директно върху дограмата или поставяне на самозалепващите се планки тип "Вики" които предлагаме в Аксесоари, той просто се нанизва върху тях.

 


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.