Готово полупрозрачно перде от мек памучно-полиестерен воал, серия "НИЦА" с пришита ширит лента за релса и улей за тръбен корниз, размер 254x135см. код-2019031

Възможни опции

  • 30,24лв.

    BGN
  • Код на продукта : 2019031
Цената е за един брой готово перде плюс коланче и включва 20% ДДС. Размер (254 x 135см. височина x ширина) в опънато състояние без набор. За поръчка, моля задайте цвят, маркирайте бутона с размера и накрая в полето "Количество" запишете колко броя желаете да закупите. Поръчка също така може да бъде направена в работно време на 0882590940.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Готово полупрозрачно  перде, изработено от мек памучно-полиестерен воал с матова текстура.  Пердето е изработено с ширит лента на която се поставят кукички за окачване на релса-шина, също така има оставен широк улей от 8см. в който може да влезе тръбен корниз с различен диаметър. Към пердето има коланче с размер 60см. дължина, широко 4.5см.

Артикул 2019031
Количество 1 брой
Цветове бял, крем,корал,сив
Размери

254x135 (височина x ширина в см. без набор ) Размерите са дадени в опънато състояние на плата без набор.

Привързаност с възможност за 2 начина за окачване на релса-шина или тръбен корниз:
  - на ПВЦ, алуминиева или метална релса с кукички.
 - на тръбен дървен или метален корниз като вкарате тръбата в улея от 8см. оставен непосредствено под ширит лентата в горния край на пердето..
Материал 80% полиестер, 20% памук
Грижа Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени