Комплект от 2 броя пердета от фин муселин-воал с пришита ширит лента за окачване на релса или на тръбен корниз, размер 175x145см. код-610003

Възможни опции

  • 45,90лв.

    BGN
  • Код на продукта : 610003
Цената е за един комплект от 2 броя готови пердета и включва 20% ДДС. Размера на всяко перде е 175см. височина на 145см. ширина в опънато състояние на плата без набор. Ако желаете набор, различен цвят или размер, моля направете запитване на 0882590940. Пердето може да бъде изработено по индивидуален размер. За поръчка моля първо изберете цвят, след това в полето "Количество" посочете колко комплекта желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Комплект от 2 броя ефирни дневни пердета, от фино тъкан мек плат муселин падащ отлично, с пришита универсална силиконова ширит лента  (перделък-6см.)  готово  веднага за поставяне на релса или тръбен корниз. Изключително богат избор от модни цветове. Пердето е оборудвано с кукички подходящи за ПВЦ, алуминиева или метална релса по избор.

Артикул 610003
Количество 2 броя готови пердета с поставени кукички за ПВЦ релса
Цветове кафяв, черен, бордо, нуга, зелена ябълка, терекота, бял, крем, розов, лилав, жълт, тюркоазен, оранжев, къпина, люляк, червен, син, лилав
Размери

2х175x145см. (височина x ширина в см. без набор ) Размерите са дадени в опънато състояние на плата без набор.

Привързаност с възможност за 2 начина за окачване на релса или тръбен корниз:
  - на ПВЦ, алуминиева или метална релса с кукички
 - на тръбен дървен или метален корниз ако на него има поставени халки с кукички на тях. Или вкарвате тръбата в  оставения отвор-улей между ширит лентата и плата.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: пердета.тюленr.воал.муселин.дневнr

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.