Прозрачно жълто пердес десен на листа, размер 245x140см. (височина x ширина) подходящо за поставяне на тръбен корниз или релса, код-004592

  •  Прозрачно жълто пердес десен на листа,  размер 245x140см. (височина x ширина) подходящо за поставяне на тръбен корниз или релса, код-004592
  • 29,99лв.

    BGN
  • Код на продукта : 004592
Цената е за един брой готово перде и включва 20% ДДС. Размер на пердето 245 x 140см. (височина x ширина в опънато състояние без набор и гънки ). Моля преди да поръчате първо маркирайте върху цвят и размер.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Полупрозрачно тънко перде с десен на листа в жълт цвят, за окачване ПВЦ или метална релса. То е подходящо за всякакъв тип жилища, защото предава една естествена атмосфера и се вписва добре в стила както на  фермерска къща така и в модерен дизайнерски хол.

Артикул 004592
Количество 1бр. перде
Цветове

жълт към горчица

Размери

245х140см.  (височина x ширина в см. в опънато състояние без набор, подходящо за корниз от 70см. до 1м.)

Привързаност

  С възможност за 2 начина на окачване на релса или тръбен корниз:


- на тръбен корниз ако на него има поставени халки с кукички на тях.

- на ПВЦ, алуминиева или метална релса чрез с кукички поставени на ширит лентата-перделък.

Материал 67% памук / 33% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.