2 броя в пакет, завеси-японска стена,плътна и тънка, всяка с размер 245x45см. за окачване на ПВЦ или алуминиева релса, римска колона, код-80412

Възможни опции

  • 37,20лв.

    BGN
  • Код на продукта : 80412
Цената е за комплект от 2 броя готови завеси-японска стена, всяка с размер 245x45(височина x ширина в см.) и включва 20% ДДС. Комплекта включва 1бр. плътна завеса с дигитално отпечатана щампа, 1 брой тънка прозрачна бяла завеса, 2бр. панели за релса и 2 броя тежести за обтягане на завесите. Поставят се на обикновена ПВЦ или алуминиева релса.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Ефектни плъзгаща се панел завеси с дигитално отпечатани щампи . Панел завесата тип японска стена е лесно подвижна на ляво и дясно благодарение на плъзгащия се панел който влиза в канала на релсата. На панела за релси и завесата има пришити велкро ленти чрез които се залепват помежду си ,това ги прави лесни за поставяне и сваляне когато е необходимо да се перат. Комплекта е готов веднага за поставяне на релси.

Артикул 80412
Количество

1 брой плътна завеса с дигитално отпечатана щампа, в комплект с плъзгащия се панел и тежести за обтягне в долния край плюс 1 брой бяла прозрачна завеса с панел и тежести за обтягне. 

Цветове

бял,черeн,червен

Размери

2 броя всяка с размер 245x45 (височина x ширина в см.)

Привързаност Панел завесата е предназначена за поставяне на ПВЦ или алуминиеви стандартни релси. Просто е необходимо да прилепите пришитите велкро ленти към завесата и панела  след което плъзгате панела в релсата.Панела е снабден с плъзгачи което го прави лесно подвижен на ляво и дясно.Можете да видите по долу на снимката.

 

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор-избелване, не абсорбират влага, съхнат бързо, трудно се мачкат, гладят се при необходимост на най-слабата степен на ютията без пара, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: японска стена

Последно посетени