Стилна, модерна панел завеса с лазерно изрязани в плата флорални елементи, цвят оранжев, размер 245x57см. (височина x ширина), поставя се на обикновена ПВЦ или алуминиева релса-007997

  • Стилна, модерна панел завеса с лазерно изрязани в плата флорални елементи, цвят оранжев, размер 245x57см. (височина x ширина), поставя се на обикновена ПВЦ или алуминиева релса-007997
  • 27,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 007997
Цената е за един брой завеса-японска стена с размер 245x57см. (височина x ширина) и включва 20% ДДС. В комплекта е включена тежест за обтягане в долния край и панела за релса на който се залепва завесата чрез велкро лента.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Съвременна и елегантна плъзгаща се панел завеса-японска стена с изрязани в плата флорални мотиви-листа. Към завесата има пришита велкро лента (лепка) в горния край която се залепва за панела пригоден за ПВЦ релси който получавате заедно със завесата. Бързо се поставя и лесно се сваля от панела,готова веднага за монтаж. Панел завесата е лесно подвижна на ляво и дясно. Когато слънцето грее ще усетите магическата игра на светлината създадена във вашата атмосфера.

Артикул 007997
Количество

1 брой завеса в комплект с плъзгащ се панел и тежести за обтягне в долния край.

Цветове

оранжев 

Размери

245x57 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Панел завесата е пригодена за поставяне на пластмасови стандартни ПВЦ или алуминиеви релси. Просто е необходимо да прилепите завесата към панела за залепване на велкро лентите след което вкарвате плъзгачите на панела в релсата. Панела е снабден с три броя плъзгачи което го прави лесно подвижен на ляво и дясно. Можете да видите по долу на снимката. В случай, че плъзгачите се движат трудно по релсата има резервен пакет с три броя различен тип плъзгачи които можете лесно да смените с тези поставени на панела.

 

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо поради тънката си материя , трудно се мачка , глади се при необходимост на най-слабата степен на ютията без пара , препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени