Затъмняваща 100%, плътна завеса с пришита ширит лента за релса или за директен монтаж на стъкло с вендузи, размер 200x130, код-10000335

Възможни опции

  • 54,00лв.
    -%
    18.518518518519
    Намаление
  • 44,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 10000335
Цената е за един брой готова завеса с размер 200x130 /височина x ширина/ в опънато състояние без набор плюс чанта, три броя вендузи и включва 20% ДДС. Завесата има пришита ширит лента която позволява поставяне чрез кукички на ПВЦ, алуминиева или от старите метални релси. Също така завесата може да бъде поставена чрез вендузи директно на стъклото на прозореца или вратата. Ширината на завесата може да се регулира чрез издърпване шнура на пришитата към завесата ширит лента-перделък. Моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху бутона с възможния размер и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" посочете колко броя желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Висококачествена  100% затъмняваща завеса от плат "дабъл блекаут"  за пълно затъмнение. Завесата има оставени три отвора в горния край за поставяне на стъкло чрез вендузи.  Този иновативен текстил има гръб с допълнителен черен слой който не позволява проникването на светлина през завесата .Това което е характерно за плата: пести енергия (лятото държи хладно а зимата задържа топлината вътре в помещението), напълно затъмнява и предпазва от досадните погледи на съседите, водоустойчив и ветроустойчив текстил. Затъмнете всеки прозорец за нула време, завесата бързо и лесно се закрепва към вендузите. Завесата може да се съхранява във включената чанта, за да се спести място. Идеално решение при пътуване, за затъмняване на помещения, като например разсадници, грижи за възрастни, работници на смени, стаи за лекции, семинари и др.

Артикул 10000335
Количество 1 брой завеса, 1 брой чанта с размери 34 x 24 x 4 cм. общо тегло с чантата 610гр. плюс три броя вендузи
Цветове

черен и сив

Размери

200x130 (височина x ширина в см.) Готова завеса с пришита ширит лента и отвори с капси за монтаж с вендузи.

Привързаност

С възможност за 3 начина на окачване на ПВЦ, метална или алуминиева релса и тръбен метален или дървен корниз и директно на стъкло:

 - на тръбен дървен или метален корниз-тръба ако има поставени халки с кукички на тях.

 - директен монтаж на стъклото /прозорец или врата/, чрез трите вендузи които са в комплекта към завесата.

- на ПВЦ, алуминиева или метална релса чрез кукички на ролки с код-100 или плъзгачи с код-102,103 или 107 които се поставят на ширит лентата през 8-10см.

 

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 30 градуса, на програма за деликатни тъкани, без избелване-хлор. Без центрофуга и сушилня. Гладят се само от лицевата страна.


                                       Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100.
                                       Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                       Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                       Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси, блекаут, хол, спалня

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.