Готова тъмно сива завеса с ленти-уши за тръбен корниз и ширит лента за поставяне на релса с кукички, размер 255x140см. код-202074

Възможни опции

  • 32,40лв.
    -%
    21.875
    Намаление
  • 25,80лв.

    BGN
  • Код на продукта : 202074
Цената е за един брой готова завеса с размер 255х140 (височина х широчина см.) и включва 20% ДДС. Височината от 255см. включва и лентите-уши от 10см., ширината от 140см. е дадена в опънато състояние без набор. Освен окачването на тръбен корниз, възможно е поставяне на ПВЦ или алуминиева релса с кукички поставени на ширит лентата пришита в горния край на завесата като по този начин се намалява височината с 10см. или като запазите ушите и под тях поставите лентодържачи с код-101, така височината се увеличава с 2см.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

 

Описание

Тази полупрозрачна стилна жакардова завеса осигурява за всяка стая усещане за една светла естествена приятелска атмосфера. С натуралния си ленено-копринен външен вид завесата се вписва както в модерни дизайнерски жилища така и в непртенциозни селски къщи. 

Артикул 202074
Количество 1 брой завеса в пакет
Цветове

графитено сив с кафеникав лъскав оттенък

Размери

255x140 (височина x ширина в см. за един брой в опънато състояние на плата без гънки и набор)

Привързаност

с възможност за 4 начина на окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:


 - на тръбен корниз чрез лентите уши 8 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 245см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка ухо  (общо 8 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачват ако не се налага гладене.

                                         Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100.

                                         Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                         Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                         Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: готови, пердета, завеси

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.