Комплект от 6 части-2бр.полупозрачни завеси от фин муселин,2бр. римски щори с контур ленти от тафта и 2бр. изящни воали за декорация

Възможни опции

  • 126,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 61000-61008-560
Цената включва 20% ДДС

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Невероятни цветови съчетания в тази красива и неповторима комбинация която без съмнение ще предаде нов стил и облик на вашия дом,тя включва:

2бр.полупрозрачни завеси от фин муселин-61000

2бр.стилни римски щори-61008

2бр.изящни воали-560

При избора на воал имате опция за един цвят на двата воала но ако желаете два различни цвята можете да отбележите втория цвят в полето "специални инструкции" което се намира под метод на доставка след като вече сте направили вашата поръчка но преди да е финализирана или да се обадите на 0888842609 .

Описание

Полупрозрачни  муселин завеси  от фино тъкан мек памучен плат падащ отлично, пречупващи слънчевите лъчи  в меки пастелни цветове.Завесите са с ленти за окачване на корниз и пришита кърлинг лента за окачване на релси в абсолютно завършен вид готови веднага за поставяне.

Артикул 61000-2
Количество 2 броя
Цветове кафяв, черен, бордо, нуга, зелена ябълка, терекота, бял, крем, розов, лилав, жълт, турско синьо, оранжев, къпина, люляк, червен, син
Размери

245x140 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Завесите могат да се поставят по

4 начина на релси или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите  за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесата за окачване с кукички на ролки за релси

 

-след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукичките които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете халките в горната част на кукичките така завесите са готови за поставяне на корниз.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо,гладят се от опаковата страна на най-слабата степен на ютията.Препоръчваме съхнене на 80% и ако не се налага гладене просто окачете така.

Описание

Полупрозрачни стилни римски щори от фин муселин с лъскави кунтури по краищата с окачващи ленти и пришита кърлинг лента, подходящи за корнизи или релси с възможност за набиране имат тежести за обтягане в долния край, готови за поставяне веднага.Щорите се предлагат в различни цветове и размери което ги прави подходящи за различни прозорци както и да се комбинират с пердета или завеси.

Артикул 61008-2
Количество 2 броя
Цветове

оранжев, жълт, бял, зелена ябълка, бордо, кафяво, розово, крем

Размери

160x60, 160х80,160x100 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Щорите могат да се поставят по 4 начина на корниз или релса:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесата за окачване с кукички на ролки за релси които също предлагаме в Аксесоари

 - след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукички които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете халките в кукичките

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най ниската степен на ютията без пара , препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачват ако не се налага гладене

Описание

Напрегнете въображението си и му дайте воля да се развихри, представете си как тези два изящни воала ще се съчетаят в хармония с вашия интериор.

Артикул 560
Количество 2 броя
Цветове

бял, крем, розов, зелена ябълка, терекота, оранжев, жълт,

нуга, бордо, син, черен, кафяв, къпина, лилаво

Размери

140x600 (широчина по дължина в см.)

Привързаност

според въображението ви,може и на двойните декоративни халки които предлагаме в аксесоари.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо,ако се налага  гладят се на най-ниската степен на ютията,препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачват.

 

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.