Комплект от 4 части - 2бр. леко лъскави тафта завеси и 2бр. пердета на ресни в пастелни цветове в изобилие от модни цветови комбинации

  • Комплект от 4 части - 2бр. леко лъскави тафта завеси  и 2бр. пердета на ресни в пастелни цветове в изобилие от модни цветови комбинации

Възможни опции

  • 99,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20310-20303
Цената е за един комплект от четири части 2бр. завеси, 2бр. пердета на ресни и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Актуални и модерни, това определение подхожда най-добре на съчетанието от тафта и топлите пастелни цветове на пердета с ресни. Несъмнено тази комбинация ще предаде нов съвременен облик и стил на вашия дом. Комплекта е готов веднага за поставяне на релси или тръбен корниз и се състои от 4 части:

 - 2бр. тафта завеси - 20310

 - 2бр. модни пердета на ресни - 20303

Описание

Стилни и елегантни тафта завеси с лек дискретен лъскав оттенък  пречупващи слънчевите лъчи-вграден блекаут. Оборудвани с ленти-уши за окачване на тръбен корниз и пришити ширит ленти готови веднага за поставяне на ПВЦ или метална релса. Изключително богат избор от свежи и модерни цветове. Към завесите има 2 броя ленти-коланчета за превързване. По светлите цветове пропускат около 25% от светлината по тъмните около 15%.

Артикул 20310-2
Количество 2 бр.завеси и 2бр. ленти за превързване
Цветове

оранжево, бяло, черно, тъмно синьо,кафяв, терекота, крем, бордо, зелен, лилаво, къпина, турско синьо

Размери

245x140 (височина x ширина в см.) за един брой

Привързаност

Завесите имат четери начина на окачване на ПВЦ или метална релса и тръбен корниз:

-на тръбен корниз чрез лентите-уши пришити в горния край на завесите.

-на тръбен корниз като използвате комплекта  халки с кукички който предлагаме в Аксесоари с код 122. Първо отстранете с ножица лентите (10см.) в горния край на завесата  след това вмъкнете кукичките в ширит лентата (перделък) през 14см. и вкарайте халките в горната част на кукичките.

-на релса, като отстраните лентите от 10см. с ножица в горния край на завесите които са 7 на брой използвайте пришития  перделък  и поставете на него ролковите кукички които предлагаме в Аксесоари с код 100.

-на релса като използвате комплекта от пластмасови лентодържачи (8 броя в пакет) от категория Аксесоари с код 101  и поставите под всяка лента (общо 7 за една завеса)  по един брой.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхнат бързо, трудно се мачкат гладят се от опаковата страна на най слабата степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна, след пране се оставят да съхнат на 80% и ако не се налага гладене се окачват така.

Описание

Доста модерни пердета на ресни завършващи отгоре със универсална сатенена ширит лента. Могат да се скъсяват чрез рязане с ножица без да се разнищват. Подходящи за релси и тръбни корнизи .Пердетата се предлагат в изключително богата гама от свежи и модни цветове.

Артикул 20303-2
Количество 1 комплект от 2 броя
Цветове

зелена ябълка, бордо, кафяв, крем, оранжев,розов, черен, жълт, къпина, червен

Размери

250x140 (височина x ширина в см.) за един брой

Привързаност

с възможност за 2 вида окачване на релси и корниз:

  - като използвате ширит лентата пришита към пердето за окачване с кукички на ролки за релси които предлагаме в Аксесоари код-100.

  - окачване с халки като за целта можете да ползвате нашия комплект кукички с халки от меню Аксесоари код-122. Закачете кукичките на ширит лентата след това вкарайте халките в горния край на кукичките така вашето перде е готово за поставяне на корниз.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, трудно се мачкат,препоръчваме съхнене на 80% итака да се окачват.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.