Комплект от 4 части -2бр.вертикално раирани лъскави тафта завеси,и 2бр.жакардови римски щори

Възможни опции

  • 99,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 03930-610009
Цената е за един комплект от 4 части и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Висококачествени вертикално  раирани тафта завеси,леко матови  с  лъскав сатенен оттенък, не пропускащи слънчева светлина. Снимки в по голям размер на раето може да видите в долния край под допълнителната информация.Завесите са с пришита кърлинг лента и окачващи ленти готови за поставяне веднага на релси или корниз.Предлагат се в изключително богата гама от модерни и свежи цветове.

Артикул 03930
Количество 2 броя
Цветове

кафяв, крем, оранжев, бордо,зелена ябълка, турско синьо, ванилия,лилаво

Размери

245x140(височина x ширина в см.)

Привързаност

Завесите могат да се поставят по 4 начина на релса или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесите за окачване с кукички на ролки които също предлагаме в Аксесоари

 - след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукичките които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете халките в кукичките.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат  бързо, трудно се мачкат.Гладят се на най-ниската степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна от парата. Препоръчително е да съхнат на 80% и ако нямат нужда от гладене да се окачът така.

Описание

Полупрозрачни елегантни и стилни римски щори от плътно тъкан фин памучен плат-муселин с "Sherli"-флорални графични елементи за лека защита от слънчевите лъчи с възможност за набиране, с окачващи ленти, готови за поставяне веднага на релса или корниз бързо и лесно. Щорите имат тежести в долния край за обтягане.

Артикул 610009-2
Количество  2 броя
Цветове крем,бял
Размери

175х60, 175х80, 175х100 (височина х широчина см.)

Привързаност

Щорите могат да се поставят по 2 начина на релса или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка,глади се на най-слабата степен на ютията препоръчваме съхнене на 80% и така да окачвате пердето ако не се налага гладене.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени