Плътна затъмняваща завеса серия "МИЛАНО" плюш-кадифе с пришита универсална ширит лента за окачване на релса или тръбен корниз, размер 235x135см. (в опънато състояние) код-203572

Възможни опции

  • 56,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 203572
Цената е за един брой готова завеса с размер, 235см. височина на 135см. ширина и включва 20% ДДС. Особено тежка с тегло 320гр./кв.м. Към завесата има коланче за превързване и един брой двойно подлепваща лента за скъсяване без шиене. За да поръчате, моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху бутона с размера да се оцвети в зелено и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" задайте бройката която желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Искате благородна декорация за вашия прозорец и като допълнение абсолютно уединение? Тогава вие сте на правилното място със завесата "Милано" която впечетлява със специалната си мека текстура. Тя е изработена от плюш и кадифе с втъкани черни нишки за максимално затъмняване. Само белият цвят и някои светли цветове нямат вплетена черна нишка. Това означава, че помещенията могат да бъдат напълно затъмнени. Идеална за всякакъв вид затъмняване като детски стаи, грижи за възрастни хора, работещи на смени, стаи за лекции и др. Завесата има пришита универсална силиконова широка 10см. ширит лента-перделък, която позволява окачване както на релса така и на тръбен корниз. Към завесата има коланче и двойно подлепваща лента за скъсяване без шевове посредством ютия.

Скъсяване без шиене: сложете подлепващата лента от вътрешната страна на долния подгъв на пердето (моля вижте на снимката под  долу) и прегъвате веднъж или няколко пъти, след това с ютия фиксирате за около 10 секунди всяко място по цялата ширина на пердето за по добро слепване. Моля преди да поставите пердето на корниза, оставете 20 мин. да се охлади след гладенето.

Комплект от 2 броя бели пердета от фин муселин-воал, с пришита ширит лента за окачване на релса или тръбен корниз, размер 300x140см.(всяко) код-610005

Артикул 203572
Количество 1 брой завеса, 1 брой коланче и 1 брой двойно подлепваща лента
Цветове бял, пясъчен, черен, червен, зелен, сив,, червен, кафяв, крем, син, пепел от рози, горчица, нуга
Размери

235x135 (височина x ширина в см. в опънато състояние без набор)

Тегло: 320гр / кв.м 

Ниво на затъмняване: 88% , в по-светли цветове бял, крем и пясък 75%

Привързаност

с възможност за  поставяне по 3 начина на релса или тръбен корниз:
  - на ПВЦ, алуминиева или метална релса с кукички, код 100, 102 или 103
 - на тръбен дървен или метален корниз ако на него има поставени халки с кукички на тях.

 - на тръбен корниз, тръбата влиза в отворите-гайки пришити към ширит лентата.

Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 30 градуса за препоръчване с омекотител на деликатна програма или програма за пердета без сушилня. Завесата не се глади тъй като остават петна след гладене. След пране направо се поставя на релсата както е влажна за да избегнете образуването на гънки и намачкване.

                                               Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100 с UV защита.

                                        Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без набор и гънки.
                                        Показаните цветове могат да се различават от действителните цветове в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: плътни, завеси

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.