Плътна завеса за максимално затъмнение с ленти за окачване от плат блекаут с тегло: 250 гр./м² подходяща за спалня,хол или детска с размер 245x140(височина x ширина). Възможно окачване на ПВЦ релса или тръбен корниз

  • 39,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20610
Цената е за един брой готова завеса цвят крем с размер 245x140см. (височина, вкл.и 10см. уши x ширина в опънато състояние без набор) и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Висококачествена елегантна  завеса от плат блекаут  цвят крем за максимално затъмнение. Във височината на завесата е включен размера от 10см. на лентите-уши за окачване на тръбен корниз. Завесата има и пришита ширит лента (перделък) в горния край на плата и може да бъде окачена на ПВЦ, метална или алуминиева релса.  Този плат е изтъкан отвътре с черни нишки обвити в различни цветове с тегло 250 гр./м ².  Това което е характерно за него: трислоен,намалява шума, пести енергия (лятото държи хладно а зимата задържа топлината вътре в помещението), почти напълно затъмнява и предпазва от досадните погледи на съседите.Тази завеса осигурява уют и комфорт, подходяща за детска стая, спалня, при болни и възрастни хора, работещите на смени, стаи за презентации и др.
 

Артикул 20610
Количество 1 брой
Цветове

крем

Размери

245x135см. (височина x ширина в см.в опънато състояние без набор),  размера от 245см. височина  включва и лентите-уши пришити в горния край на завесата от 10см.

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 235см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.


Материал 100% полиестер
Грижа

Пране максимум до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка. Препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва по този начин спестявате и гладенето. Без избелване,Без сушене,Гладене на ниска температура,Химическо чистене,Пране на 30 градуса


                                       Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100.
                                       Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                       Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                       Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси блекаут

Последно посетени