Плътна завеса от промазан сатен с флорални релефни елементи за корниз или релса 245 x 135см. в различни цветове

Възможни опции

  • 28,80лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20380
Цената е за един брой готова завеса с размер 245x135см.(височина x ширина в опънато състояние) и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Плътна висококачествена непрозрачна завеса от промазан релефен сатен с втъкани флорални релефни елементи. Завесата е напълно готова за поставяне на тръбен корниз, оборудвана  с допълнително пришита ширит лента (перделък) който позволява бързото и поставяне  и на релса с кукички. Завесата е непрозрачна в нюанси на бяло и кремаво до 80%. За всички други цветове затъмнява до 95%.

Артикул 20380
Количество 1 бр. завеса 
Цветове черен,кафяв,бял,крем,зелен,бордо
Размери

245х135 (височина х широчина см.) В размера за височината от 245см. влизат и 10см. лентите-уши.

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 235см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.


Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна от парата, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени