Термо завеса, затъмняваща на 100% от микрофибър и полар плюс коланче серия "ПАЛЕРМО-DARK", размер 250x140см. с пришита ширит лента и гайки, подходяща за поставяне на тръбен корниз или релса код-100002652

Възможни опции

  • 55,80лв.

    BGN
  • Код на продукта : 100002652
Имате ли нужда от шумоизолираща завеса, 100% напълно тъмна среда за сън дори и през деня? Тогава вие сте на точното място. Завесата блокира нежеланата светлина, шум и топлина отвън. През лятото завесата задържа топлината далеч, а през зимата топлината в стаята. Това ще даде положителен принос за пестене на ел. енергия. Цената е за един брой готова завеса и включва 20% ДДС. Размер 250 x 140см.(височина x ширина в опънато състояние без набор ) подходяща за релса или тръбен корниз. Тегло на текстила (около450gr/m² ). За поръчка моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху размера да се оцвети в зелено и накрая в полето количество запишете колко броя завеси желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Затъмняваща на 100% плътна термо завеса от микрофибър лицева част и полар откъм гърба. Завесите от серия "ПАЛЕРМО-DARK" гарантират неприкосновеност на личния живот през деня и уединение през нощта. Окачването се извършва удобно, завесата е оборудвана с текстилна ширит лента 2.5см. (перделък) за поставяне на релса с кукички и гайки 7см. пришити непосредствено под ширита, в които се вкарва тръбния корниз. Тя осигурява приятна и топла атмосфера в цялата жилищна зона. Тъканта е обагрена от двете страни в еднакъв цвят и се предлага в опаковка от 1 брой. Със своята изчистена линия и дизайн, завесата е подходяща за всякакъв тип жилища, защото предава една естествена и приятелска атмосфера и се вписва добре в стила както на  фермерска къща така и в модерен дизайнерски хол.

Завесата блокира нежеланата светлина, шум и топлина отвън. През лятото завесата задържа топлината далеч, а през зимата топлината в стаята. Това ще даде положителен принос за пестене на енергия.

Артикул 100002652
Количество 1бр. завеса, 1бр. коланче (5x60см.)
Цветове

бял, крем, сив, пепел от рози, черен, нуга

Размери

250х140см.  (височина x ширина в см.) Тегло на тъканта 450gr/m²

Привързаност

с възможност за 3 начина на окачване на релса или тръбен корниз:

 - на тръбен корниз чрез вкарване на тръбата в отворите на гайките (7см.) пришити непосредствено под ширит лентата (2.5см.) в горния край на завесата.

- на тръбен метален или дървен корниз ако на него има поставени халки на които висят кукички които се закачват на ширит лентата.

- на ПВЦ алуминиева или метална релса, поставяне с кукички закачени на ширит лентата.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на втора степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


                                       Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100.
                                       Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                       Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                       Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси, пердета

Последно посетени