Затъмняваща 100%, завеса с пришита ширит лента за окачване на релса или тръбен корниз с размер 254x140см. плюс коланче, код-10000350

Възможни опции

  • 50,40лв.
    -%
    16
    Намаление
  • 42,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 10000350
Цената е за един брой готова завеса с размер 254x140 /височина x ширина/ в опънато състояние без набор плюс коланче и включва 20% ДДС. Завесата има пришита ширит лента която позволява поставяне чрез кукички както на ПВЦ, алуминиева или от старите метални релси, така също и на тръбен метален или дървен корниз чрез пришитите под ширит лентата гайки-уши. Моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху бутона с възможния размер и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" посочете колко броя желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Висококачествена елегантна  100% затъмняваща завеса от плат "дабъл блекаут"  за пълно затъмнение. Завесата има пришита универсална ширит лента (перделък) и може да бъде поставена чрез кукички на релса или тръбен корниз чрез пришитите под ширита гайки-уши с отвор 7см.  Този иновативен текстил има гръб с допълнителен черен слой който не позволява проникването на светлина през завесата .Това което е характерно за плата: пести енергия (лятото държи хладно а зимата задържа топлината вътре в помещението), напълно затъмнява и предпазва от досадните погледи на съседите, водоустойчив и ветроустойчив текстил.

Артикул 10000350
Количество 1 брой завеса, 1 брой коланче
Цветове

черен, пепел от рози, зелен. бял.сив

Размери

254x140 (височина x ширина в см.) Готова завеса с пришита ширит лента и гайки за тръбен корниз.

Привързаност

С възможност за 3 начина на окачване на ПВЦ, метална или алуминиева релса и тръбен метален или дървен корниз:

 - на тръбен корниз чрез ленти-гайки-7см. пришити под ширита в горния край на завесата на височина 250см..

 - на тръбен корниз ако на тръбата има халки с поставени кукички на тях.

- на ПВЦ или метална релса чрез кукички на ролки с код-100 или плъзгачи с код-102,103 или 107 които се поставят на ширит лентата през 8-10см.

 

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 30 градуса, на програма за деликатни тъкани, без избелване-хлор. Без центрофуга и сушилня. Гладят се само от лицевата страна.


                                       Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100.
                                       Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                       Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                       Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси, блекаут, хол, спалня

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Какво е блекаут (Blackout) Завеса ?

Нека да започнем с това какво представлява затъмняваща БЛЕКАУТ завеса. Думата BLACKOUT идва от английски език и се превежда като – затъмнение. Блекаут завесата е модерен, функционален и издръжлив тип завеса, изработена от плат БЛЕКАУТ, който блокира над 90 % от светлината, навлизаща в пространството и осигурява максимално затъмнение.

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

Богатство от цветове и материи в света на пердета и завеси

В интернет пространсвото имате огромен избор от материи и цветове, отколкото в отделните магазини. Предимството на онлайн пазаруването е, че така имате достъп до всички предлагани модели. Може да разгледате желаните от вас пердета изавеси и да ги видите в готов вид или платове за тях в съответните нюанси.