Готова завеса, микрофибър лайт плюс коланче серия "ПАЛЕРМО", размер 250x300см. с пришита ширит лента и гайки, подходяща за поставяне на тръбен корниз или релса код-100002651

Възможни опции

  • 53,64лв.

    BGN
  • Код на продукта : 100002651
Цената е за един брой готова завеса и включва 20% ДДС. Размер на завесата 250 x 300см.(височина x ширина в опънато състояние без набор ) подходяща за релса или тръбен корниз. Тегло на текстила (около 190gr / m2) . За поръчка моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху размера да се оцвети в зелено и накрая в полето количество запишете колко броя завеси желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Стилна полупрозрачна завеса микрофибър лайт за окачване на тръбен корниз, ПВЦ, алуминиева или метална релса. Окачването се извършва удобно, завесата е оборудвана с текстилна ширит лента 2.5см. (перделък) и гайки 7см. пришити непосредствено под ширита, в които се вкарва тръбния корниз. Пропускливост на светлина между 30 и 50% в зависимост от цвета. Светлина и неприкосновеност на личния живот през деня и уединение през нощта получавате със завесата "ПАЛЕРМО". Тя осигурява приятна и топла атмосфера в цялата жилищна зона. Тъканта е обагрена от двете страни и се предлага в много красиви цветове в опаковка от 1 брой. Със своята изчистена линия, завесата е подходяща за всякакъв тип жилища, защото предава една естествена и приятелска атмосфера и се вписва добре в стила както на  фермерска къща така и в модерен дизайнерски хол.

Артикул 100002651
Количество 1бр. завеса, 1бр. коланче (5 x 100см.)
Цветове

бял, крем,сив

Размери

250х300см.  (височина x ширина в см.) Тегло на тъканта 190 gr / m2

Привързаност

с възможност за 3 начина на окачване на релса или тръбен корниз:

 - на тръбен корниз чрез вкарване на тръбата в отворите на гайките (7см.) пришити непосредствено под ширит лентата (2.5см.) в горния край на завесата.

- на тръбен метален или дървен корниз ако на него има поставени халки на които висят кукички които се закачват на ширит лентата.

- на ПВЦ алуминиева или метална релса, поставяне с кукички закачени на ширит лентата.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на втора степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси, пердета

Последно посетени