Готова завеса имитираща лен плюс коланче, размер 145x140см. подходяща за поставяне на тръбен корниз или релса код-2019037

Възможни опции

  • 27,48лв.

    BGN
  • Код на продукта : 2019037
Цената е за един брой готова завеса и включва 20% ДДС. Размер на завесата 145 x 140см.(височина x ширина в опънато състояние без набор ) подходяща за релса или тръбен корниз. Тегло на тъканта 210 gr / m2. За поръчка моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху размера да се оцвети в зелено и накрая в полето количество запишете колко броя завеси желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Елегантна полупрозрачна завеса имитация на лен за окачване на тръбен корниз, ПВЦ, алуминиева или метална релса. Завесата е оборудвана с ширит лента 2.5см. (перделък) и гайки 7см. пришити непосредствено под ширита, в които се вкарва тръбата. Пропускливост на светлина между 25 и 40% в зависимост от цвета. Със своята изчистена линия и благодарение на ленения си вид, завесата е подходяща за всякакъв тип жилища, защото предава една естествена и приятелска атмосфера и се вписва добре в стила както на  фермерска къща така и в модерен дизайнерски хол.

Артикул 2019037
Количество 1бр. завеса, 1бр. коланче (5 x 60см.)
Цветове

бял, крем, пясък, нуга, розов, смарагд зелен сапфирено син сив сребрист

Размери

145х140см.  (височина x ширина в см.) Тегло на тъканта 210 gr / m2

Привързаност

с възможност за 3 начина на окачване на релса или тръбен корниз:


 - на тръбен корниз чрез вкарване на тръбата в отворите на гайките (7см.) пришити непосредствено под ширит лентата (2.5см.) в горния край на завесата.

- на тръбен метален или дървен корниз ако на него има поставени халки на които висят кукички които се закачват на ширит лентата.

- на ПВЦ алуминиева или метална релса, поставяне с кукички закачени на ширит лентата.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на втора степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси, пердета

Последно посетени