Готово перде с вградени халки за окачване на тръбен корниз, модел мрежа, размер 245x145см. (височина x ширина) в 5 цвята, код-20352

Възможни опции

  • 33,00лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20352
Цената е за един брой готово перде и включва 20% ДДС. Метални халки 8 броя, цвят хром-никел с вътрешен диаметър 40мм. Ако желаете да поръчате първо изберете цвят, след това маркирайте върху размера и накрая попълнете в полето "количество" колко броя желаете да закупите. С възможност за скъсяване през 5см. без шиене.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Доста модерно и ефектно перде тип мрежа-паяжина с вградени метални халки за окачване на тръбен корниз. Пердето може да се скъсява през 5см. лесно и бързо без да имате шивашки умения, благодарение на подлепващата лента която получавате заедно с пердето. Слагате подлепващата лента от вътрешната страна на долния подгъв на пердето (моля вижте на снимката под основната) и прегъвате веднъж, след това с ютия фиксирате за около 10 секунди всяко място по цялата ширина на пердето за по добро слепване. Моля преди да поставите пердето на корниза, оставете 20 мин. да се охлади след гладенето.

Артикул 20352
Количество 1 брой готово перде и едно пакетче подлепваща лента
Цветове

бял,крем,бордо,сив,пясъчен

Размери

245x145 (височина x ширина в см.)

Привързаност

Окачване на тръбен корниз с диаметър не по голям от фи 40мм. Вътрешен отвор на халката 4,5см. външен 6см.

 

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса в мрежа или чорапогащник, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка, препоръчваме окачване веднага след пране както е влажно.


  

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.