Много елегантна вертикално раирана тафта завеса с ленти за окачване на корниз плюс пришита ширит лента за релса с размер 245x140см. код-03930

  • Много елегантна вертикално раирана  тафта завеса с ленти за окачване на корниз плюс пришита ширит лента за релса с размер 245x140см. код-03930

Възможни опции

  • 24,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 03930
Цената е за една завеса с размер 245x140см. (височина x ширина в опънато състояние без набор) плюс един брой коланче и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

 

Описание

Висококачествена вертикално раирана тафта завеса с лъскав сатенен оттенък, не пропуска пряко слънчевите лъчи  с вграден блекаут в богат избор от модни цветове. Снимки в по голям размер на раето може да видите в долния край под допълнителната информация. Завесата има ленти за окачване от 10см. и пришита ширит лента готова веднага за поставяне на релса или тръбен корниз. Към завесата има 1бр. коланче за превързване. Пропускливост на светлина до 20% в зависимост от цвета.

Артикул 03930
Количество 1 брой завеса и1бр. коланче за превързване на завесата
Цветове

кафяв, крем, оранжев, бордо,зелена ябълка, турско синьо, ванилия,лилаво

Размери

245x140см. (височина x ширина в опънато състояние без набор)

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 235см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачват ако не се налага гладене

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени