Комплект от 4 части - 2бр. вертикално раирани тафта завеси и 2бр.пердета на ресни в пастелни цветове в невероятни цветови комбинации

Възможни опции

  • 99,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 03930-20303
Цената е за един комплект от четири части и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Това е новия стил в света на пердетата, ресните все по успешно налагат тенденцията в модните линии при вътрешния интериор . В комбинация с тези елегантни, лъскави раирани тафта завеси те ще предадът неповторим облик и характерен стил на вашия дом.

Комплекта се състои от 4 части:

- 2бр. вертикално раирани тафта завеси-блекаут с 2бр. ленти за превързване - 03930

- 2бр. пердета на ресни - 20303

Описание

Висококачествена вертикално раирана тафта завеса с лъскав сатенен оттенък, не пропуска пряко слънчевите лъчи  с вграден блекаут в богат избор от модни цветове. Снимки в по голям размер на раето може да видите в долния край под допълнителната информация. Завесата е с ленти за окачване от 10см. и пришита ширит лента готова веднага за поставяне на релса или тръбен корниз. Към завесата има 1бр. лента за превързване. Пропускливост на светлина до 20% в зависимост от цвета.

Артикул 03930
Количество 2 бр. завеси и 2бр. ленти за превързване на завесите
Цветове

кафяв, крем, оранжев, бордо,зелена ябълка, турско синьо, ванилия,лилаво

Размери

245x140(височина x ширина в см.) за един брой

Привързаност

Завесите могат да се поставят по 4 начина на релси или корниз:

 - нанизване на окачващите ленти на корниза 

 - като използвате ленто държачите за релси които предлагаме в Аксесоари

 - като отрежите (10см ленти за окачване) и използвате кърлинг лентата пришита към завесите за окачване с кукички на ролки които също предлагаме в Аксесоари

 - след като сте отрязали (10см ленти за окачване) закачате на кърлинг лентата кукичките които предлагаме в комплект с халки и след това вмъкнете халките в кукичките.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат  бързо, трудно се мачкат.Гладят се на най-ниската степен на ютията без пара защото има вероятност да останат петна от парата. Препоръчително е да съхнат на 80% и ако нямат нужда от гладене да се окачът така.

Описание

Доста модерни пердета на ресни завършващи отгоре със универсална сатенена ширит лента, имат възможност да се скъсяват без да се разнищват чрез рязане с ножица. Подходящи за релси и корнизи.Пердетата се предлагат в изключително богата гама от свежи и модни цветове.

Артикул 20303-2
Количество  2 броя
Цветове

зелена ябълка, бордо, кафяв, крем, оранжев,розов, черен, жълт, къпина, червен,лилав

Размери

250x140 (височина x ширина в см.) за един брой

Привързаност

с възможност за 2 вида окачване на релси и корниз:

  - като използвате ширит лентата пришита към завесата за окачване с кукички на ролки за релси които предлагаме в Аксесоари с код 122.

  - окачване с халки като за целта можете да ползвате нашия комплект кукички с халки от меню Аксесоари с код-100. Закачете кукичките на ширит лентата след това вкарайте халките в горния край на кукичките така вашето перде е готово за поставяне на корниз.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, трудно се мачкат,препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачват.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени