Комплект от 2бр. сатенени полупрозрачни завеси за малки принцеси ,веднага готови за окачване на тръбен корниз или ПВЦ релса, размер (245x140см. височина x ширина в опънато състояние за една завеса)

Възможни опции

  • 44,40лв.

    BGN
  • Код на продукта : 600104
Цената е за един комплект от две готови завеси плюс две коланчета и включва 20% ДДС.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Комплект от 2бр. сатенени полупрозрачни розови завеси за малки принцеси с ленти за окачване на тръбен корниз и пришита ширит лента на височина 235см. за окачване на релси, веднага готови за поставяне. Снимка в голям размер на апликацията можете да видите под основната.

Артикул 600104
Количество 1 комплект от 2бр. завеси и 2бр.коланчета за превързване
Цветове розов
Размери

2бр. завеси 245х140см. (височина х ширина см. всяка в опънато състояние на плата без набор)

2бр. коланчета 5х60см.

Привързаност

 

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 235см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.
Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени