Дантелено готово перде на флорални мотиви в бял цвят с пришита ширит лента, височина от 145см и 245см. код-13140

Възможни опции

  • 28,80лв.

    BGN
  • Код на продукта : 13140
Цената е за един брой готово перде с избираем размер и форма и включва 20% ДДС. Малкия размер с височина от 145см. долу завършва под формата на плик. Ширината на пердетата е дадена в опънато състояние без набор, 300см.,450см. и 600см. Моля маркирайте върху бутона с желания размер за да видите цената след това в полето "КОЛИЧЕСТВО" попълнете колкото бройки желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

 Висококачествено дантелено перде с втъкани барокови арки и атрактивен флорален дизайн който създава прекрасна атмосфера в дома. Пердето има  пришита универсална ширит лента, подходящо за поставяне на ПВЦ, метална, алуминиева релса или на тръбен корниз. Късия размер от 145см. височина завършва долу под формата на плик, дългия от 245см. долу е равно.  С различните си размери и форми пердетата са подходящи за големи и малки прозорци.

Артикул 13140
Количество 1 брой
Цветове бял
Размери

145x300, 145x450, 145x600, 245x300, 245x450, (височина x ширина в см. в опънато състояние на плата без набор)

Привързаност

с възможност за 2 вида окачване на тръбен корниз или ПВЦ, алуминиева или метална релса:

 - на релса като използвате ширит лентата пришита към пердето за окачване с кукички  които предлагаме в Аксесоари с код 100,102,103

   - на тръбен дървен или метален корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях.

Материал 100% Полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така се окачва ако не се налага гладене. Без избелване,Без сушене,Гладене на ниска температура,Химическо чистене,Пране на 30 градуса


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: дантелени, пердета

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.

Обогатете дома си със стилни пердета

Обогатете дома си със стилни пердета

Ако сте в търсене на бързо и лесно решение за декорация на дома си, готовите пердета и завеси са идеалният избор за вас. Те са направени от висококачествени материали и са налични в различни цветове и десени.