13 цвята елегантна завеса от микросатен с ленти за окачване на тръбен корниз и пришита ширит лента за ПВЦ или метална релса. Предлага се с височина от 225см. (включително и лентите-уши от 10см.) на ширина от 140см. в опънато състояние.

Възможни опции

  • 25,20лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20401
Цената е за един брой готова завеса с височина 225см. на 140см. ширина и включва 20% ДДС. За поръчка, моля първо изберете цвят, след това размер и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" попълнете колко броя желаете да закупите. Посочените размери се отнасят за едно перде.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Микросатена е плат от ново поколение който съчетава в себе си микрофибър и сатен по перфектен и идеален начин. Микрофибъра е мека, устойчива на деформации материя, сатена е с гладка и нежна на докосване повърхност, по този начин се постига една интересна комбинация за плат който е много здрав и устойчив, едновременно с това мек и нежен.

Описание

Елегантна завеса от микросатен  с ленти-уши от 10см. за окачване на тръбен корниз. Завесата е оборудвана с пришита ширит лента (перделък), готова веднага за поставяне и на релса. Предлага се в изключително богат избор от модни цветове. По светлите цветове затъмняват до 70% при тъмните ефекта е до 80%. Ако ще ползвате ширит лентата просто отрежете лентите-уши с ножица (височината става 215см. след отрязването на ушите от 10см.) и закачете кукичките на ширита така завесата е готова за поставяне на ПВЦ или метална релса.

Артикул 20401
Количество 1бр. завеса и 1бр. лента за превързване.
Цветове

зелена ябълка, бордо, кяфяв, крем, жълт, лилав, оранжев,

черен, теракота, бял

Размери

 225х140см., (височина x ширина в см.- във височината е включен и 10см. размера на лентите-уши за окачване на тръбен корниз)

5х50см - лента за превързване

Привързаност

 

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 215см..
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.


Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


                                       Нашите продукти са сертифицирани по стандарта Ökotex Standard 100.
                                       Всички размери на тъканите са приблизителни и се отнасят до чистия размер плата без гънки и набор.
                                       Посочените размери винаги се отнасят за една завеса.
                                       Показаните цветове могат да се различават от действителните  в зависимост от настройките на монитора и екрана.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени