Прозрачно перде от органза БАТИСТА с изчистен дизайн за окачване на релса или тръбен корниз, с размер 245см.(височина) на 140см. и 295см. ширина, код-61500

Възможни опции

  • 24,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 61500
Цената е за един брой готово перде с избираем размер и включва 20% ДДС. Окачване на тръбен или релсов корниз. Ширината 140 и 295 см. е дадена в опънато състояние на плата без набор, височина 245см. Пердето има вариации, моля първо изберете цвят, след това маркирайте желания размер и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО"запишете колко броя желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Елегантно прозрачно перде от фина органза БАТИСТА  с пришита широка 7см. универсална силиконова ширит лента , готово за поставяне веднага както на тръбен корниз така и на релса. Чрез издърпване шнура на ширит лентата от едната страна можете да контролирате гъстотата на гънките на пердето до желан размер.

Артикул 61500
Количество 1 брой готово перде
Цветове крем,бял
Размери

245х140см.  и 245x295см.  (височина х широчина см.)

Привързаност

С възможност за 4 начина на окачване на ПВЦ, метална или алуминиева релса и тръбен метален или дървен корниз:

 - на тръбен корниз чрез ленти-гайки-7см. пришити на ширита в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз като промушите тръбата в отвора-8см. между ширит лентата и плата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки на които има кукички.

- на ПВЦ или метална релса чрез кукички на ролки с код-100 или плъзгачи с код-102,103 или 107 които се поставят на ширит лентата през 8-10см.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка,глади се на най-слабата степен на ютията препоръчваме съхнене на 80% и така да окачвате пердето ако не се налага гладене.

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени