Полупрозрачно готово перде на рози, цвят бял, лилав и зелен с пришита ширит лента и гайки за окачване на релса или корниз, разнообразни размери, код-84264

Възможни опции

  • 22,80лв.

    BGN
  • Код на продукта : 84264
Цената е за един брой готово перде с избираем размер и включва 20% ДДС. Размера от (145,175,225 и 245 x 140см. височина x ширина) е даден в опънато състояние без набор. За да поръчате и видите цената, моля първо маркирайте върху желания размер.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Полупрозрачно перде имитиращо лен, на рози, с пришита универсална ширит лента  (перделък)  готово  веднага за поставяне на ПВЦ, алуминиева или метална релса или тръбен корниз. Със закачливите си пъстри тонове, пердето е подходящо за всякакъв тип помещение.

Артикул 84264
Количество 1 брой
Цветове  бял,зелен,лилав
Размери

245x140, 225х140, 175x140 и 145x140см.(височина x ширина в см. без набор ) Размера е посочен в опънато състояние на плата без набор.

Привързаност

с възможност за 2 начина за окачване на релса или тръбен корниз:
  - на ПВЦ, алуминиева или метална релса като използвате пришита към пердето ширит лента за окачване с кукички на ролки за релси или плъзгачи които предлагаме в Аксесоари с код 100, 102, 103 и 106.
  -на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях.

 -на тръбен корниз като ползвате пришитите уши-гайки в горната част на пердето през които се прекарва тръбата или директно тръбата влиза в улея на торния подгъв на пердето.

Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.