Бяла завеса на етно мотиви цвят теракота, с пришита ширит лента за окачване на релса или тръбен корниз, размер 245x140см.(в опънато състояние) код-834070

  • 36,72лв.

    BGN
  • Код на продукта : 834070
Цената е за един брой готова завеса и включва 20% ДДС. Размера от (245 x 140см. височина x ширина) е даден в опънато състояние на плата без набор.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Бяла тафта завеса с фолклорни геометрични шевици в цвят теракота, червен, син и жълт. Завесата има пришита универсална ширит лента  (перделък)  готова  веднага за поставяне на ПВЦ, алуминиева или метална релса или тръбен корниз.

Артикул 834070
Количество 1 брой
Цветове бяла основа с геометрични фолклорни шевици в цвят теракота, червен, син и жълт
Размери

245x140 (височина x ширина в см. без набор ). Размера е посочен в опънато състояние на плата без набор.

Привързаност с възможност за 2 начина за окачване на релси и корниз:
  - на ПВЦ, алуминиева или метална релса като използвате пришита към пердето ширит лента за окачване с кукички на ролки за релси или плъзгачи които предлагаме в Аксесоари с код 100, 102, 103 и 106.
 -на тръбен корниз чрез комплекта кукички с халки който предлагаме в Аксесоари с код 122.
Материал 100% полиестер
Грижа Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени