Полупрозрачна шарена завеса с вградени халки за поставяне на тръбен корниз, размер 225см. височина на 140см. ширина код-044252-3

  • Полупрозрачна шарена завеса  с вградени халки за поставяне на тръбен корниз, размер 225см. височина на 140см. ширина код-044252-3
  • 24,60лв.

    BGN
  • Код на продукта : 044252-3
Цената е за един брой готова завеса и включва 20% ДДС. Размера от ( 225 x 140см. височина x ширина) е даден в опънато състояние без набор.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Полупрозрачна шарена завеса, с вградени халки-капси  готово  веднага за поставяне на тръбен корниз. Със закачливите си пъстри тонове, завесата е подходяща за всякакъв тип помещение.

Артикул 044252-3
Количество 1 брой
Цветове  шарена
Размери

 225х140см.(височина x ширина в см. без набор ) Размера е посочен в опънато състояние на плата без набор.

Привързаност  -на тръбен метален или дървен корниз.
Материал 100% памук
Грижа Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.