0882 590 940

PERDETA.NET

Готово прозрачно перде воал на цветя с ленти-уши и пришита ширит лента-перделък, за поставяне на релса или тръбен корниз код-867932

Възможни опции

  • 26,16лв.

    BGN
  • Код на продукта : 867932
Цената е за един брой готово перде с избираем размер и включва 20% ДДС. Размерите са дадени в опънато състояние на плата без набор. За да поръчате моля маркирайте върху желания размер.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

 

Описание

Изключително красиво прозрачно перде на цветя от фин муселин-вол подходящо за окачване както на тръбен корниз така и на релса. Във горния край на плата има пришита 2.5см. силиконова ширит лента която позволява окачването да стане с кукички на ПВЦ, метална или алуминиева релса.  Със своята нежна и красива визиа пердето е подходящо за всякакъв тип жилища, защото предава една естествена атмосфера и се вписва добре в стила както на  фермерска къща така и в модерен дизайнерски хол.

Артикул 867932
Количество 1 брой
Цветове

многоцветен

Размери

225х140 и 245x140 (височина x ширина в см. в опънато състояние без набор). В размера за височина от 245см. са включени и 10см. лентите-уши пришити в горния край на пердето.

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:
 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на завесата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на завесата на височина 235см или 215см...
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата дължина без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач.
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.
Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесно за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, трудно се мачка,глади се на най-слабата степен на ютията без пара, препоръчваме съхнене на 80% и така да окачвате пердето ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени