Готова полупрозрачна, леко гланцирана завеса имитираща лен плюс коланче, размер 250x300см. подходяща за поставяне на тръбен корниз или релса код-20190373

Възможни опции

  • 69,90лв.

    BGN
  • Код на продукта : 20190373
Цената е за един брой готова завеса и включва 20% ДДС. Размер на завесата 250 x 300см.(височина x ширина в опънато състояние без набор ) подходяща за релса или тръбен корниз. Тегло на тъканта 210 gr / m2. За поръчка моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху размера да се оцвети в зелено и накрая в полето количество запишете колко броя завеси желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Елегантна полупрозрачна леко гланцирана завеса имитация на лен за окачване на тръбен корниз, ПВЦ, алуминиева или метална релса. Завесата е оборудвана с ширит лента 2.5см. (перделък) и гайки 7см. пришити непосредствено под ширита, в които се вкарва тръбата. Пропускливост на светлина между 25 и 40% в зависимост от цвета. Със своята изчистена линия и благодарение на ленения си вид, завесата е подходяща за всякакъв тип жилища, защото предава една естествена и приятелска атмосфера и се вписва добре в стила както на  фермерска къща така и в модерен дизайнерски хол.

Артикул 20190373
Количество 1бр. завеса, 1бр. коланче (5 x 60см.)
Цветове

бял, крем, пясък, нуга, розов, смарагд зелен сапфирено син сив сребрист

Размери

250х300см.  (височина x ширина в см.) Тегло на тъканта 210 gr / m2

Привързаност

с възможност за 3 начина на окачване на релса или тръбен корниз:


 - на тръбен корниз чрез вкарване на тръбата в отворите на гайките (7см.) пришити непосредствено под ширит лентата (2.5см.) в горния край на завесата.

- на тръбен метален или дървен корниз ако на него има поставени халки на които висят кукички които се закачват на ширит лентата.

- на ПВЦ алуминиева или метална релса, поставяне с кукички закачени на ширит лентата.

Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесна за почистване, без хлор, не абсорбира влага, съхне бързо, глади се на втора степен на ютията, препоръчваме съхнене на 80% и така да се окачва ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Тагове: завеси, пердета

Последно посетени