Душ завеси за баня

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата на (1 страници)


Освежете визията на вашата баня с оригинални душ завеси

Изберете от разнообразие от завеси с щампи, елегантен дизайн или едноцветни, прозрачни, полупрозрачни или непрозрачни завеси, които ще добавят цвят и стил.

Например, изберете завеса за душ от perdeta.net с оригинален дизайн, като завеса с изгрев над езерото или високи дървета в гората, и се потопете в тези красиви пейзажи, докато се релаксирате под топлата вода.

За да имате разнообразие, можете да закупите повече от една завеса за душ и да ги сменяте. Важно е да знаете, че повечето завеси за душ се перат на ръка, за да осигурите чистота и хигиена във вашата баня.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.