Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че от 22.12.2018г. до 01.01.2019г. вкл. онлайн магазина и физическия магазин във Варна няма да работят. Всички поръчки направени до 16.12. вкл. ще бъдат доставени до 31.12. Поръчки направени в периода от 17.12. до 31.12. ще се доставят между 02.01. и 09.01.2019г Дрейпари БГ ЕООД има удоволствието да благодари на всички свои клиенти за ползотворната работа през тази година и да пожелае весело посрещане на коледните и новогодишни празници с много усмивки и настроение.

0882 547 515

PERDETA.NET

Условия за плащане


Как да създадем поръчка и избор на плащане.

 

Разгледайте внимателно продуктите, които Ви предлагаме в нашият продуктов каталог. Кликвайки върху снимката на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлна страница. Тук можете  да видите пълното описание на продукта, да променяте и комбинирате цветовете и размерите по ваш избор, а също така да уголемите  снимката на продукта който разглеждате, да изпратите линк на свой приятел, да оцените продукта или да го добавите в списък с желания.

Всяка поръчка се осъществява от детайлната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от www.perdeta.net, трябва да сте на детайлната страница на желания продукт и да направите своя избор във всяко едно от падащите менюта за цвят и размер  а под тях ще видите и цената за направения от вас избор с включено ДДС и кутийка с отметка на бройките които желаете да закупите, след което натиснете бутона “ КУПИ”.

Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви количка в горния десен ъгъл на сайта до търсачката и по този начин Вие можете да избирате неограничен брой продукти. За да извършите действителна поръчка вие трябва да кликнете върху бутона “Количка” така ще преминете последователно през 4-5 стъпки за да направите вашата поръчка успешна.


Ако изберете  "БЪРЗА ПОРЪЧКА"  трябва само да въведете тел. за връзка и Е-mail това е всичко. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа за уточняване на подробностите.

Начини на плащане:

1. Плащане по банков път:

 

Заплащането на дължимата сума в която е включена и  таксата за доставка се извършва чрез банков превод в указаната от "ДРЕЙПАРИ БГ" ЕООД банкова сметка, при този начин на плащане Вие не дължите нищо на куриера при получаване на стоката.

 

Инструкции за банков трансфер:
Име на банка: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
Име на бенефициент: "Дрейпари БГ"  ЕООД
Сметка номер: BG50FINV91501015666341
SWIFT: FINVBGSF

 

                                                                                                     

         


2. Плащане при доставка с наложен платеж:

 

Ако предпочетете плащане с наложен платеж, Вие ще заплатите цената на стоката и крайната сума за доставка, определена от куриерската фирма, при получаването на пратката на служителя, който Ви я доставя. Вие ще можете веднага да виждате изписана цената за доставка до вас, ако са въведени коректно данните за теглото на отделните артикули които сте заявили (това зависи от администратора на сайта) и ако сте въвели мястото за доставка избрано от вас (до избран от вас адрес или до най-близкия до вас офис на Еконт Eкспрес").

 

 

                                                                                               econt доставка

                                                    Денонощно на стойността на един градски разговор или според тарифния план на Вашия оператор.                             

3. Плащане през ePay.bg (поддържа плащане с карти Борики, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic),American Express, Dinner's  Club 

 

При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, за да ползвате ePay.bg се изисква да имате еднократна регистрация в тяхната система. При финализирането на транзакцията, след постъпването на плащането в нашата система, започва обработка на вашата поръчка, при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. 

     

                                                                                          

             

              

4. Плащане с дебитна или кредитна карта /Онлайн Пост Терминал на FiBank/:

 

Плащане чрез онлайн пост терминала на "Първа Инвестиционна Банка" може да бъде осъществено с дебитна или  кредитна карта издадена от българска или чужда банка, без да е необходимо да правите каквито и да е регистрации. При този начин на плащане трябва да изберете /Метод на плащане/ - FiBank  и след това  "Продължи към плащане" Вие ще бъдете прехвърлени в системата за картови разплащания на FiBank където трябва да следвате инструкциите за да осъществите плащането. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.


 

                                                                                 

 

               

5. Плащане чрез системата на PayPal: 

 
При избор на плащане в системата на PayPal, вие ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата за плащане в PayPal, за да осъществите плащането, моля следвайте инструкциите в сайта. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
ВАЖНО: При плащане през PayPal, не се начислява допълнителна такса на клиента. Всички такси по плащането са за сметка на продавача.
 

              

                                                                                            

 

             

 6. Плащане с кредитна карта " TRANSCARD ":

 

При избор на плащане с Transcard вие ще бъдете автоматично прехвърлени в системата на "Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД". Тук е необходимо да въведете номера на вашата карта и ПИН кода към нея следвайки стъпките указани в сайта. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.