Условия за плащане


Как да създадем поръчка и избор на плащане.

 

Разгледайте внимателно продуктите, които Ви предлагаме в нашият продуктов каталог. Кликвайки върху снимката на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлна страница. Тук можете  да видите пълното описание на продукта, да променяте и комбинирате цветовете и размерите по ваш избор, а също така да уголемите  снимката на продукта който разглеждате, да изпратите линк на свой приятел, да оцените продукта или да го добавите в списък с желания.

Всяка поръчка се осъществява от детайлната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от www.perdeta.net, трябва да сте на детайлната страница на желания продукт и да направите своя избор във всяко едно от падащите менюта за цвят и размер  а под тях ще видите и цената за направения от вас избор с включено ДДС и кутийка с отметка на бройките които желаете да закупите, след което натиснете бутона “ КУПИ”.

Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви количка в горния десен ъгъл на сайта до търсачката и по този начин Вие можете да избирате неограничен брой продукти. За да извършите действителна поръчка вие трябва да кликнете върху бутона “Количка” така ще преминете последователно през 4-5 стъпки за да направите вашата поръчка успешна.


Ако изберете  "БЪРЗА ПОРЪЧКА"  трябва само да въведете тел. за връзка и Е-mail това е всичко. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа за уточняване на подробностите.

Начини на плащане:

1. Плащане по банков път:

 

Заплащането на дължимата сума в която е включена и  таксата за доставка се извършва чрез банков превод в указаната от "ДРЕЙПАРИ БГ" ООД банкова сметка, при този начин на плащане Вие не дължите нищо на куриера при получаване на стоката.

 

Инструкции за банков трансфер:
Име на банка: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
Име на бенефициент: "Дрейпари БГ"  ООД
Сметка номер: BG50FINV91501015666341
SWIFT: FINVBGSF

 

                                                                                                     

         


2. Плащане при доставка с наложен платеж:

 

Ако предпочетете плащане с наложен платеж, Вие ще заплатите цената на стоката и крайната сума за доставка, определена от куриерската фирма, при получаването на пратката на служителя, който Ви я доставя. Вие ще можете веднага да виждате изписана цената за доставка до вас, ако са въведени коректно данните за теглото на отделните артикули които сте заявили (това зависи от администратора на сайта) и ако сте въвели мястото за доставка избрано от вас (до избран от вас адрес или до най-близкия до вас офис на "Еконт Eкспрес").

Моля обърнете внимание, че вашата фактура при плащане с наложен платеж е без фискален бон! Това е така защото Дрейпари БГ ООД има сключен договор с куриерска фирма "ЕКОНТ" - Лицензиран пощенски оператор за изплащане на наложени платежи 100% по банков път, което не изисква издаване на фискален касов бон. За целта моля изисквайте от куриера при получаване на пратка "РАЗПИСКАТА ЗА ПРИЕМ НА ПАРИЧЕН ПРЕВОД" която да прикрепите към фактурата.Това е възможно, с оглед Наредба-18 от 2006г., чл.3 на Министерство на финансите.

При получаване на пратка до дома Ви с наложен платеж освен в брой, вече може да заплатите на куриера с карта, чрез мобилен пост терминал който са длъжни винаги да носят с тях.

При получаване на пратка с наложен платеж Вие имате възможност да заплатите на куриера с карта или пари в брой. Това важи както за пратките до офис на "Еконт" така и до адрес!

  

 

                                                                                               econt доставка

                                                                                

3. Плащане през ePay.bg (поддържа плащане с карти Борики, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic),American Express, Dinner's  Club 

 

При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, за да ползвате ePay.bg се изисква да имате еднократна регистрация в тяхната система. При финализирането на транзакцията, след постъпването на плащането в нашата система, започва обработка на вашата поръчка, при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. 

     

                                                                                          Плащане чрез epay