Условия за връщане и доставка

                                                                                             

                                                                                                                   econt доставка

                                                                      


Всички наши пратки имат опция преглед и тест преди плащане. Срока за връщане или подмяна на продукти е 14 дена от датата на получаване на поръчката. Адрес за връщане,  гр. Варна офис на "Еконт" Доктор А. Железкова, получател "ДРЕЙПАРИ БГ  тел. 0882590940 или до адрес, гр. Варна, ул.Петко Каравелов 4, м-н за пердета.
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ:


Не приемаме пратки изпратени с наложен платеж! Можете да заявите връщане по телефон, или като попълните в сайта онлайн формоляра за рекламации от категория "За Клиенти" - рекламации.


- Потребителят има право без да дължи обяснение, обезщетение или неустойки и без да посочва причина да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 дни считано от датата на получаване на стоката и да върне закупените от него продукти обратно на търговеца като сумата за куриерската услуга по връщането е за негова сметка. В този случай “ДРЕЙПАРИ БГ” ООД ще възстанови на потребителя заплатената от него сума по банков път не по-късно от 30 дни считано от датата на заявения отказ.
Всички куриерски разходи по получаването и обратното връщане на стоките се заплащат за сметка на потребителя, освен в случаите:

 

- Когато продуктите имат фабричен дефект.

 

- Продуктите са доставени в грешни размери, цветове или видове.

 - Пратката има сериозни нарушения на физическата си цялост, в този случай клиента веднага трябва да уведоми търговеца в момента на получаването но задължително преди да е положил подпис пред служителя на куриерската фирма с която се доставят закупените от него стоки  да проведе незабавно телефонен разговор с търговеца за изясняване на обстоятелствата на 0882590940.


 - “ДРЕЙПАРИ БГ” ООД си запазва правото да не приема обратно продукти които не отговарят на първоначалния им търговски вид в който клиентът ги е получил при полагането на подписа си при доставката пред  куриера като се има в предвид възможността на клиента която дава " ДРЕЙПАРИ БГ"  ООД за преглед на стоката преди плащане пред служител на куриерската фирма, което означава че той е получил заявените продукти в изряден търговски вид.


 - Задължително условие преди връщането на продукти е да се свържете с нас по телефона или чрез формуляра за рекламации като посочите в него банкова сметка име на титуляра по сметката и номер на поръчката.


Адрес за рекламации: гр. Варна, офис на "Еконт" Доктор А. Железкова, за фирма "ДРЕЙПАРИ БГ  тел. 0882590940


 - Потребителят няма право да се отказва от стоки изработени по негова индивидуална поръчка и размери съобразена с неговите изисквания / чл. 57 ал. 3 от ЗЗП /. Всички поръчки изработени в различни от посочените размери в онлайн магазина PERDETA.NET се считат за индивидуални. Към всеки продукт в онлайн магазина на PERDETA.NET има код и допълнителна информация с посочени точни размери които могат да бъдат понякога повече от един. Всеки различен размер от посочените към даден код на продукт заявен от клиента се счита за индивидуален.

- Потребителят няма право да се отказва от поръчка на отделни парчета плат по-малки от един топ, тъй като рязането на определен метраж плат по желание на клиента, по малък от един топ се счита за поръчка по индивидуален размер, като се има в предвид, че "ДРЕЙПАРИ БГ" ООД предоставя безплатно възможност на всеки клиент да заяви до 4 мостри от всички видове платове предлагани в сайта PERDETA.NET


  

ДОСТАВКА:


- При поръчки до 800лв. доставката е за сметка на клиента, всички наши клиенти ползват 30% отстъпка от куриерските услуги на "Еконт", над 800лв. доставката е безплатна.

- В срок от 24ч. след приемането на поръчка в нашата система ще Ви уведомим с имейл или ако се налага с телефонно обаждане за срока в който ще бъде   осъществена доставката.

- Точният срок за доставка зависи от избраните от вас продукти, тяхното количество, наличност и дали се доставят от страната или чужбина. Срокът на доставка за  наличните продукти e от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място и дните за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес".

- Времето за доставка от чужбина обикновено е от 7 до 10 дена.

- Ако желаете да получите предварителна информация за срока на доставка на конкретен продукт моля запишете кода на продукта посочен под цената и се обадете  на 0882590940 или ни пишете на gardinenshop@abv.bg.

- Куриерската фирма с която се доставят продуктите от www.perdeta.net е "Еконт Експрес". Цената на доставката зависи от:

- Общото теглото на продуктите които сте закупили.

- Мястото до където ще бъде доставена пратката /до желан от вас адрес или най-близкия офис на "Еконт Експрес"/.

- Крайната сума за куриерската услуга която задължително се заплаща от клиента при поръчки до 800лв. се изписва преди финализирането на поръчката в стъпка 4, където има опция за избор на доставка, до врата или до офис на "Еконт".

- Всички пратки изпратени от "ДРЕЙПАРИ БГ" ООД  и  доставени с "Еконт Експрес" имат опция за преглед преди плащане.

                                                                                                                econt доставка

                                                                     

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.