Условия за връщане и доставка

                                                                                             

                                                                                                                   econt доставка

                                                                       Денонощно на стойността на един градски разговор или според тарифния план на Вашия оператор.


Всички наши пратки имат опция преглед и тест преди плащане. Срока за връщане или подмяна на продукти е 14 дена от датата на получаване на поръчката. Адрес за връщане,  гр. Варна офис на "Еконт" стадион Черно Море, получател "ДРЕЙПАРИ БГ  тел. 0882590940 или до адрес, гр. Варна, ул.Петко Каравелов 4, м-н за пердета.


ДОСТАВКА:


- При поръчки до 500лв. доставката е за сметка на клиента, над 500лв. доставката е безплатна.

- В срок от 24ч. след приемането на поръчка в нашата система ще Ви уведомим с имейл или ако се налага с телефонно обаждане за срока в който ще бъде   осъществена доставката.

- Точният срок за доставка зависи от избраните от вас продукти, тяхното количество, наличност и дали се доставят от страната или чужбина. Срокът на доставка за  наличните продукти e от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място и дните за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес".

- Времето за доставка от чужбина обикновено е от 7 до 10 дена.

- Ако желаете да получите предварителна информация за срока на доставка на конкретен продукт моля запишете кода на продукта посочен под цената и се обадете  на 0882590940 или ни пишете на gardinenshop@abv.bg.

- Куриерската фирма с която се доставят продуктите от www.perdeta.net е "Еконт Експрес". Цената на доставката зависи от:

- Общото теглото на продуктите които сте закупили.

- Мястото до където ще бъде доставена пратката /до желан от вас адрес или най-близкия офис на Еконт Експрес/.

- Крайната сума за куриерската услуга която задължително се заплаща от клиента при поръчки до 500лв. се изписва преди финализирането на поръчката в стъпка 4, където има опция за избор на доставка, до врата или до офис на Еконт.

- Всички пратки изпратени от "ДРЕЙПАРИ БГ" ЕООД  и  доставени с "Еконт Експрес" имат опция за преглед преди плащане.


ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ:


- Потребителят има право без да дължи обяснение, обезщетение или неустойки и без да посочва причина да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 дни считано от датата на получаване на стоката и да върне закупените от него продукти обратно на търговеца като сумата за куриерската услуга по връщането е за негова сметка. В този случай “ДРЕЙПАРИ БГ” ЕООД ще възстанови на потребителя заплатената от него сума по банков път не по-късно от 30 дни считано от датата на заявения отказ. Всички куриерски разходи по получаването и обратното връщане на стоките се заплащат за сметка на потребителя, освен в случаите:

 

- Когато продуктите имат фабричен дефект.

 

- Продуктите са доставени в грешни размери, цветове или видове.

 - Пратката има сериозни нарушения на физическата си цялост, в този случай клиента веднага трябва да уведоми търговеца в момента на получаването но задължително преди да е положил подпис пред служителя на куриерската фирма с която се доставят закупените от него стоки  да проведе незабавно телефонен разговор с търговеца за изясняване на обстоятелствата на gsm 0888842609.


 - “ДРЕЙПАРИ БГ” ЕООД си запазва правото да не приема обратно продукти които не отговарят на първоначалния им търговски вид в който клиентът ги е получил при полагането на подписа си при доставката пред  куриера като се има в предвид възможността на клиента която дава " ДРЕЙПАРИ БГ"  ЕООД за преглед на стоката преди плащане пред служител на куриерската фирма, което означава че той е получил заявените продукти в изряден търговски вид.


 - Задължително условие преди връщането на продукти е да се свържете с нас по телефона или чрез формуляра за рекламации като посочите в него банкова сметка име на титуляра по сметката и номер на поръчката.


Адрес за рекламации: гр. Варна, офис на "Еконт" стадион Черно Море, за фирма "ДРЕЙПАРИ БГ  тел. 0882590940


 - Потребителят няма право да се отказва от стоки изработени по негова индивидуална поръчка и размери съобразена с неговите изисквания / чл. 57 ал. 3 от ЗЗП /. Всички поръчки изработени в различни от посочените размери в онлайн магазина PERDETA.NET се считат за индивидуални. Към всеки продукт в онлайн магазина на PERDETA.NET има код и допълнителна информация с посочени точни размери които могат да бъдат понякога повече от един. Всеки различен размер от посочените към даден код на продукт заявен от клиента се счита за индивидуален.  

                                                                                                                econt доставка

                                                                       Денонощно на стойността на един градски разговор или според тарифния план на Вашия оператор.