Щори

Продукти за сравнение (0)Показани са от 1 до 15 от общо 15 резултата на (1 страници)
В тази категория можете да намерите римски щори, роло щори както щори ден и нощ. Монтажа на щорите може да бъде на тавана,стената или дограмата без дупчене. Всичко необходимо за това ще намерете в опаковката с която получавате щорите.


Създаването на уютна и стилна атмосфера в дома никога не е било по-лесно! Perdeta.net ви предлага богато разнообразие от щори, с които не само ще затъмните помещението, но и ще контролирате светлината по най-различни начини. С нашите елегантни щори, ще ви помогнем да създадете кътче, сякаш от мечтите ви.

Какви видове щори ще откриете тук?

Щорите са отлична алтернатива на пердетата и завесите, особено в ограничени пространства, където честото повдигане и спускане е необходимо. Затова в нашия асортимент ще намерите щори в различни форми и от различни материали, като:

  • Щори ден и нощ
  • Римски щори
  • Роло щори

Всеки вид щори има своите предимства, но нашата препоръка е да се фокусирате върху функционалността на първо място, а след това да отдадете значение на естетиката. Важно е щората да бъде правилно подбрана спрямо прозореца или вратата, която ще покрива, като дължината й трябва да отговаря на мястото, където ще бъде поставена.

Има щори, които могат да се монтират директно върху дограмата, както и такива, предназначени за закачане над прозореца. Купете онлайн щори от нас и ще намерите всичко необходимо за монтажа в опаковката, с която получавате щорите. В зависимост от материала на щората, можете да получите топла светлина или да блокирате напълно слънцето.

Как да изберете подходящата щора за вашия дом?

Изборът на щора за домашни условия зависи от самото помещение, размера на прозорците и вратите на терасата, както и от честотата на използване.

Ако не искате да затъмните напълно помещенията, полупрозрачните роло щорите или римски щори предоставят приятна и непретенциозна обстановка във всички стаи и предлагат ефективна слънчева и визуална защита. Модернистичната роло щора несъмнено ще придаде нов стил и облик на вашия дом или офис.

Щорите ден и нощ ви осигуряват полупрозрачност и напълно затъмняване. Тя представлява две паралелно движещи се плоскости от прозрачни и непрозрачни редуващи се ивици, които ви дават възможност да затъмните напълно помещението. Щората се управлява с дърпане посредством PVC синджир със странично водене, с който се регулира височината.

Какво прави Perdeta.NET водещ на пазара

Това, което ни отличава от конкуренцията, е нашата постоянна ангажираност да предоставяме най-добрите възможни продукти на нашите клиенти, на най-изгодни цени.

Стараем се не само да бъдем лидери в индустрията, но и да предоставим професионално и бързо обслужване, с внимание към детайла и най-доброто съотношение между цена и качество. Като ексклузивен вносител на немски висококачествен, домашен текстил, ние предлагаме на клиентите си готови пердета и завеси, достъпни за всеки дом.

Освен това, условията за пазаруване, бързата доставка, доброто обслужване и професионализмът на нашия екип са част от нашата успешна формула.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин perdeta.net с удобна доставка до София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Русе,Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

От какъв материал са изработени щорите?

В онлайн магазина на perdeta.net има голямо разнообразие от щори, които са изработени от различни материали. Най-често срещаните материи за текстилни щори са фин муселин, тафта, блекаут плат или жакардови платове. Текстилните щори се предлагат в различни видове, но важното за тях е, че се замърсяват по-лесно и изискват редовна поддръжка.

Как да изберете правилния размер на щорите?

Много производители предлагат стандартни размери на щорите, които се счита, че са подходящи за всеки прозорец. Въпреки това, винаги е препоръчително да измерите ширината и височината на прозореца преди да направите поръчка. Има случаи, когато трябва да вземете предвид и допълнителните размери за монтаж около прозореца.

Някои видове щори изискват добавяне на допълнителни размери към ширината и дължината, за да могат да бъдат монтирани правилно. Понякога прозорците нямат стандартни размери и е необходимо да поръчате изработка на щорите по индивидуални размери.

В такъв случай е най-добре да поканите експерт, който да посети вашия дом и да направи необходимите измервания, за да се изработят правилните размери. Винаги може да ни звъните, за да се консултирате относно взимането на размери преди онлайн поръчка на щори.

Блог за пердета и завеси от Дрейпари БГ

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

7 стилни идеи за пердета във вашия дом

Всеки дом изглежда завършен и уютен, когато пердетата и завесите са правилно подбрани и поставени. Ако стаята изглежда недовършена, помислете дали пердетата, които сте закачили са подходящи и дали не е дошло време да ги обновите.

Окачване на пердета и завеси - видове

Окачване на пердета и завеси - видове

Важен момент при избора на пердета е да решите какво ще бъде окачването, защото от това зависи колко плат ще е необходим за изработката и как ще изглежда самото помещение след като ги сложите.

Как да разберете  дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Как да разберете дали трябва да окачите завеси или щори на прозорците в дома си

Завеси или щори: двата основни варианта за декориране на прозорци, но кой е по-подходящ за вашия дом? Този въпрос е сред най-често задаваните ни от клиенти.

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Избягвайте тези 7 грешки свързани с пердета и завеси!

Изборът на пердета и завеси или изобщо целия процес на декориране на прозорците в един дом е много важен и често се допускат грешки, които професионалните дизайнери забелязват отново и отново.