Комплект от 2бр. еднакви нежни полупрозрачни муселин пердета с окачващи ленти за корниз и пришити ширит ленти за релса в изобилие от различни модни цветове, височина 225см. ширина 140см. код-61225-2

Възможни опции

  • 34,80лв.

    BGN
  • Код на продукта : 61225-2
Цената е за два броя готови пердета всяко с размер 225x140см. и включва 20% ДДС. Височината от 175см. е заедно с лентите-уши пришити в горния край на пердето. Освен окачването на тръбен корниз, възможно е поставяне на ПВЦ или алуминиева релса чрез ширит лентата пришита в горния край на пердетата с кукички като по този начин обаче се намалява височината с 10см. /ушите се режат/. Ако желаете да поръчате, моля първо изберете цвят, след това маркирайте върху бутона с размера и накрая в полето "КОЛИЧЕСТВО" попълнете колко комплекта желаете да закупите.

Бърза поръчка

Поръчай сега

Без регистрация и без пароли, моля горе пишете телефон за връзка и вашият имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, за да потвърдим детайлите по поръчката Ви.

Описание

Изключително елегантно полупрозрачно перде от фин муселин подходящо за окачване както на тръбен корниз така и на релса. Във горния край на пердето на височина от 215см. има пришита 2.5см. силиконова ширит лента което позволява окачването да стане с кукички на ПВЦ,метална или алуминиева релса.  Със своята изчистена линия и многобройни цветове пердето е подходящо за всякакъв тип жилища, защото предава една естествена атмосфера и се вписва добре в стила както на  фермерска къща така и в модерен дизайнерски хол.

Артикул 61225-2
Количество 2 броя пердета
Цветове

бял, крем, бордо, тюркоазен, лилав, зелена ябълка, розов, кафяв, къпина, червен, черен, 

Размери

225х140, (височина х широчина в см.за едно перде) Тези размери са дадени в опънато състояние на плата без набор.

Привързаност

с възможност за 4 начина за окачване на ПВЦ, алуминиева и метална релса или тръбен корниз:


 - на тръбен корниз чрез лентите уши 7 броя пришити в горния край на пердетата.

 - на тръбен корниз, ако на него има поставени халки с кукички на тях - отрежете ушите (10см ленти) и ползвайте ширит лентата пришита в горната част на пердето на височина 215см.
 - на ПВЦ или алуминиева релса като използвате лентодържачите за релси които предлагаме в Аксесоари с код 101. Ако искате да използвате цялата височина  без да отстранявате лентите-уши, поставете под всяка лента (общо 7 броя) по един лентодържач - виж на снимката под описанието
 - на ПВЦ, метална или алуминиева релса, като отстраните с ножица (10см ленти за окачване) и използвате ширит лентата (перделък) пришита към завесата за окачване с кукички които също предлагаме в Аксесоари с код 100,102 и 103.


Материал 100% полиестер
Грижа

Пране до 40 градуса, лесни за почистване, без хлор, не абсорбират влага, съхнат бързо, гладят се на най-ниската степен на ютията, препоръчваме съхнене до 80% и така да се окачват ако не се налага гладене.


 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сходни артикули

Последно посетени