Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че от 22.12.2018г. до 01.01.2019г. вкл. онлайн магазина и физическия магазин във Варна няма да работят. Всички поръчки направени до 16.12. вкл. ще бъдат доставени до 31.12. Поръчки направени в периода от 17.12. до 31.12. ще се доставят между 02.01. и 09.01.2019г Дрейпари БГ ЕООД има удоволствието да благодари на всички свои клиенти за ползотворната работа през тази година и да пожелае весело посрещане на коледните и новогодишни празници с много усмивки и настроение.

0882 547 515

PERDETA.NET

За нас

Сърдечно Ви приветстваме с добре дошли в нашия обновен онлайн магазин PERDETA.NET.  "Дрейпари БГ ЕООД" е Българска фирма  създадена през 2012-та година със седалище в гр. Варна. Основната ни дейност е съсредоточена в онлайн продажби на готови пердета, завеси, щори, панел завеси тип японска стена,  корнизи, аксесоари, интериорен текстил и др. Продуктите които предлагаме в нашия онлайн магазин www.perdeta.net - 100% фабрично нови са директен внос от нашите партньори "ASTEK" Германия на които сме официален представител и вносител  за България.

За краткото време през което сме на пазара ние  се утвърдихме като лидер в България за онлайн продажби на готови пердета, завеси, римски щори, панел завеси тип японска стена, платове за пердета и аксесоари. Това стана възможно благодарение на достъпните цени  и огромния избор от висококачествени продукти който предлагаме, представени по един нов, динамичен и модерен начин чрез сайта ни от ново поколение www.perdeta.net. който няма аналог на пазара. Професионално и бързо обслужване, най-добро съотношение между цена и качество, гарантирано винаги навреме, това е основна ценност и приоритет на нашата компания. Как го постигаме, просто обичаме това което правим, това е смисъла на нашата работа.

Ние можем да намерим   решение за всеки дом, офис, хотел и т.н. като изработваме по индивидуален размер или проект и посетим на място всеки наш клиент. Гарантираме за качеството на материалите които влагаме и доброто обслужване което предоставяме защото това е важно за нас. По този начин успяваме да привлечем все повече доволни клиенти които с удоволствие ни се доверяват и  поръчват отново  без никакво притеснение, за което им благодарим от сърце. Признателни сме за доверието, градивните критики и препоръки, именно заради вас скъпи клиенти и благодарение на вас ставаме все по-добри и продължаваме заедно напред  по уверени в преследване на мечтите си.

Ние гарантираме преглед при получаване на всяка наша пратка,100% процента връщане на всеки закупен продукт в рамките на 14 дни след датата на получаването му, без допълнителни въпроси и условия, стига той да е в добър търговски вид. За нас е много важно всеки клиент винаги да получава  компетентна и адекватна информация свързана с детайлите и размерите на всеки продукт, затова ние сме на разположение 7 дни в седмицата за да ви консултираме с точната информация от която имате нужда. Наслаждавайте се на спокойствие от дома си в уютна обстановка сред най близките хора на хилядите комбинации от модели и цветове които предлагаме. Желаем Ви приятно пазаруване.