За нас

Сърдечно Ви приветстваме с добре дошли в нашия обновен онлайн магазин PERDETA.NET.  "Дрейпари БГ ЕООД" е Българска фирма  създадена през 2012-та година със седалище в гр. Варна, ул."П. Каравелов" 4, булстат-BG202268325, мол.Явор Радев. Основната ни дейност е съсредоточена в онлайн продажби на готови пердета, завеси, щори, панел завеси тип японска стена, корнизи, аксесоари, интериорен текстил и др. PERDETA.NET е специализиран сайт който предлага най-големия асортимент от готови пердета, завеси и платове с над 35 000 продукта. "Дрейпари БГ ЕООД" е представител и ексклузивен вносител за България на втория по-обем бранд, за онлайн продажби в Германия  "ASTEK" , немска компания с традиции в производството на качествен домашен текстил.

Вече повече от 9 години ние правим нашите клиенти щастливи и превръщаме пазаруването при нас в едно приятно и незабравимо изживяване. За краткото време през което сме на пазара ние  се утвърдихме като лидер при продажбите от разстояние на готови пердета, завеси, римски щори, панел завеси тип японска стена, платове за пердета и аксесоари. Това стана възможно благодарение на достъпните цени  и огромния избор от висококачествени продукти които предлагаме, представени по един нов, динамичен и модерен начин чрез сайта ни от ново поколение www.perdeta.net. който няма аналог на пазара. Професионално и бързо обслужване, най-добро съотношение между цена и качество, гарантирано винаги навреме, това е основна ценност и приоритет на нашата компания. Как го постигаме, просто обичаме това което правим, това е смисъла на нашата работа.

Ние можем да намерим   решение за всеки дом, офис, хотел и т.н. като изработваме по индивидуален размер или проект и посетим на място всеки наш клиент. Гарантираме за качеството на материалите които влагаме и доброто обслужване което предоставяме защото това е важно за нас. По този начин успяваме да привлечем все повече доволни клиенти които с удоволствие ни се доверяват и  поръчват отново  без никакво притеснение, за което им благодарим от сърце. Признателни сме за доверието, градивните критики и препоръки, именно заради вас скъпи клиенти и благодарение на вас ставаме все по-добри и продължаваме заедно напред  по уверени в преследване на мечтите си.

Ние гарантираме преглед при получаване на всяка наша пратка,100% процента връщане на всеки закупен продукт в рамките на 14 дни след датата на получаването му, без допълнителни въпроси и условия, стига той да е в добър търговски вид. За нас е много важно всеки клиент винаги да получава  компетентна и адекватна информация свързана с детайлите и размерите на всеки продукт, затова ние сме на разположение 7 дни в седмицата за да ви консултираме с точната информация от която имате нужда. Наслаждавайте се на спокойствие от дома си в уютна обстановка сред най близките хора на хилядите комбинации от модели и цветове които предлагаме. Желаем Ви приятно пазаруване.