За нас

Сърдечно Ви приветстваме с добре дошли в нашия обновен онлайн магазин PERDETA.NET.  "Дрейпари БГ ООД" е Българска фирма  създадена през 2012-та година със седалище в гр. Варна, ул."П. Каравелов" 4, булстат-BG202268325, мол.Явор Радев. Основната ни дейност е съсредоточена в онлайн продажби на готови пердета, завеси, щори, панел завеси тип японска стена, корнизи, аксесоари, интериорен текстил и др. PERDETA.NET е специализиран сайт който предлага най-големия асортимент от готови пердета, завеси и платове с над 35 000 продукта. "Дрейпари БГ ООД" е представител и ексклузивен вносител за България на втория по-обем бранд, за онлайн продажби в Германия  "ASTEK" , немска компания с традиции в производството на качествен домашен текстил.

Вече повече от 12 години ние правим нашите клиенти щастливи и превръщаме пазаруването при нас в едно приятно и незабравимо изживяване. Благодарение на вече натрупания опит ние се опитваме винаги да бъдем коректни и в полза на клиента, максимално бързо и адекватно да отговаряме на вашите нужди, въпроси и препоръки. Да си лидер не е лесно, но това стана възможно благодарение на достъпните цени  и огромния избор от висококачествени продукти които предлагаме, представени по един нов, динамичен и модерен начин чрез сайта ни от ново поколение www.perdeta.net. който няма аналог на пазара. Професионално и бързо обслужване, най-добро съотношение между цена и качество, гарантирано винаги навреме, това е основна ценност и приоритет на нашата компания. Как го постигаме, просто обичаме това което правим, това е смисъла на нашата работа.

Ние можем да намерим   решение за всеки дом, офис, хотел и т.н. като изработваме по индивидуален размер или проект и посетим на място всеки наш клиент. Гарантираме за качеството на материалите които влагаме и доброто обслужване което предоставяме защото това е важно за нас. По този начин успяваме да привлечем все повече доволни клиенти които с удоволствие ни се доверяват и  поръчват отново  без никакво притеснение, за което им благодарим от сърце. Признателни сме за доверието, градивните критики и препоръки, именно заради вас скъпи клиенти и благодарение на вас ставаме все по-добри и продължаваме заедно напред  по уверени в преследване на мечтите си.

Ние гарантираме преглед при получаване на всяка наша пратка,100% процента връщане на всеки закупен продукт в рамките на 14 дни след датата на получаването му, без допълнителни въпроси и условия, стига той да е в добър търговски вид. За нас е много важно всеки клиент винаги да получава  компетентна и адекватна информация свързана с детайлите и размерите на всеки продукт, затова ние сме на разположение 7 дни в седмицата за да ви консултираме с точната информация от която имате нужда. Наслаждавайте се на спокойствие от дома си в уютна обстановка сред най близките хора на хилядите комбинации от модели и цветове които предлагаме. Желаем Ви приятно пазаруване.